10 najudobnijih komada donjeg rublja za dane sa izuzetno visokim temperaturama

Leto je divno doba godine. Puno je sunca i toplote, što nažalost znači i puno znojenja. Koliko god to doba godine bilo divno, sve što je potrebno da se život učini malo boljim je divno i udobno letnje donje rublje.

Kada kupujete kvalitetno donje rublje u kojem ćete se osećati udobno i prijatno kada je napolju vruće, morate paziti na neke osnovne stvari. Odabir samo modernog donjeg rublja neće biti dovoljan - mora postojati i određena funkcionalnost.

Pre svega, morate uzeti u obzir vrstu materijala od kojeg je napravljeno vaše novo letnje rublje. Predlažemo nešto što će na najbolji način regulisati vašu temperaturu i učiniti da se osećate prijatno kada je nepodnošljivo vruće. Takođe treba izabrati komade od tkanina koje najbolje upijaju vlagu.

U nastavku pogledajte naših deset divnih letnjih predloga seksi i udobnog veša! Svakako, brazilski stil donjeg veša je broj jedan, barem za nas, ali možda ćete otkriti da su leti gaćice ili donji veš visokog struka udobniji.  

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group