Gde pronaći najlepše mašne za kosu

Ove godine mašne su definitivno među najvećim trendovima i stekle su ogromnu popularnost.

Već krajem prošle godine počele su da se pojavljuju, a sada su svuda. Imaju glavnu ulogu na modnim pistama, imale su mesto u kolekcijama za sezonu jesen/zima 2024. (čak i kao mali detalj na suknjama modne kuće Prada) i „daju sve od sebe” na frizurama.

Mašne izražavaju nevinost i bezbrižnu ženstvenost – saglasni su modni urednici. Mašne, kakve ih predstavljaju modne kuće, odolevaju stereotipima i pokazuju kako žena koja voli da iskaže svoju ženstvenost – tradicionalnim – može da bude dinamična kao kada nosi odelo.

Zato ostavite sve stereotipe i recite "da" šarmu mašne. Ulični stil je dao bezbroj ideja kako da mašnama ulepšate svoje frizure. Ukrasite konjski rep ili pletenicu, stavite ih sa strane ako imate bob frizuru ili napravite slojeve mašnica duž frizure.  

Crna mašna će uvek imati mesto u nepretencioznim šik frizurama, dok su crvene mašne dodatak za kosu koji će napraviti razliku. Znamo gde ćete pronaći najbolje mašne za ukrašavanje vaše kose, zato zavirite u galeriju fotografija i izaberite favorite.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group