Ljubav & Sex

Zbog ovih 5 stvari se muškarci zaljubljuju u žene

Da muškarac odista voli postojano samo jednu jedinu ženu, potrebna je mašta koja ide u priviđenje i prelazi u ludilo.

Da li je Jovan Dučić bio u pravu kada je napisao ovako nešto ili se možda i ne baš toliko maštoviti muškarci mogu zaljubiti u tu jedinu pravu? Ili je bolje pitanje: koje su to stvari koje žene (svesno ili nesvesno) rade pa se muškarci zaljubljuju u njih?

Duboka povezanost

Verovale ili ne, ali muškarcima je zaista bitna duboka povezanost sa ženom do koje im je stalo. Svaki čovek ima svoju ranjivu stranu koju drugima pokazuje samo u momentima najveće moguće intime, zato se potrudite da svom partneru priuštite osećaj sigurnosti. Budite tu za svog muškarca, imajte vremena da saslušate njegove probleme, planove, tajne. Dozvolite mu da podeli sa vama svoja osećanja, kako lepa tako i ona koja mu teraju suze na oči. Ranjivost rađa poverenje, a poverenje povezanost koja je ključ svake kvalitetne veze.

Pored vas se oseća muževnije

Ukoliko ste žena koja svom partneru dozvoljava da se postavi zaštitnički prema njoj, pa čak i onda kada je sasvim svesna činjenice da joj ta ista zaštita i nije tako potrebna – čestitamo! To znači da je vaš muškarac vas povezao sa osećajem superiornosti koji mu se javlja svaki put kada pomisli kako nešto treba da učini za vas. Dozvolite mu da organizuje i obezbeđuje stvari za vas, nagradite njegov trud i posmatrajte kako postajete sve važniji u njegovim očima!

Prihvatate ga takvog kakav jeste

Ne dosađujete mu nepotrebnim zapitkivanjima, ne osuđujete njegove postupke, ne kritikujete konstantno njegovo ponašanje. Ko vas ne bi poželeo? Ovo, naravno, ne znači da muškarac od vas očekuje da ste (samo) lepi i da trepćete okicama, već da znate koje su to stvari koje zaslužuju pravu dramu, a koje ozbiljnu diskusiju. Da li biste vi voleli da kraj sebe imate histeričnu i previše zahtevnu osobu kojoj nikad ništa nije dovoljno dobro? Verujemo da je odgovor ne.

Verujete u njega

Svi se mi povremeno plašimo da ćemo nešto zabrljati, da se nećemo dovoljno dobro pokazati na novom poslu, da nećemo na vreme završiti neke obaveze, da ćemo posustati pre ispunjenja nekog cilja i slično. Zato je faktor vere jako bitan kada je partnerski odnos u pitanju. Niko ne voli da oseti kako je izneverio nečija očekivanja, ili da nije dovoljno dobar za nečije standarde. Verujte u svog muškarca, i isto tražite i od njega!

Atraktivnost

Upravo zato što je ovo najočiglednija stvar koja je i dovela do toga da se vaš muškarac zainteresuje za vas na prvom mestu, stavili smo je na poslednje kada je u pitanju ova naša mala lista. I ovde vam nećemo deliti neke posebne savete, jer vi već sami znate načine i cake koje su “radile” i na prvom sastanku. Možemo vas samo ohrabriti da nastavite da ulažete u sebe i svoju lepotu, a to možete najbolje učiniti ukoliko redovno posećujete upravo naš portal i primenjujete savete koje svakodnevno delimo sa vama :)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group