Seks na vrućini: Saveti da se istopite od ljubavi, a ne od vrućine

Budimo iskreni, kada se osećate kao da želite da skinete kožu zbvog vrućine i jedino zbog čega se osećate (nešto) bolje su kupanje u moru – u najboljem slučaju – i hladni tuševi – u najgorem slučaju – seks možda nije na vrhuncu liste. Međutim, hoćete li dozvoliti da vam talas vrućine oduzme vaše ljubavno zadovoljstvo?

Vrućina može otežati svaki aspekt našeg svakodnevnog života (uključujući seks), ali postoji nekoliko saveta koji mogu učiniti da se osećate manje kao kapija pakla.

Naučno govoreći, kada temperatura raste, raste i libido. Šta nas sve čini seksepilnijim tokom letnje sezone? Da li je to sunce? Da li je to bezbrižan odmor? Da li je to opšte opušteno raspoloženje? Bez obzira na razlog, seks je uvek dobar način da provedete veče ili jutro ili popodne.

Međutim, porast temperature može ozbiljno uticati na naš seksualni život. Malo znojenja je seksi. Kupanje u znoju, ne. Nastavite da čitate da biste saznali kako se možete rastopiti samo od ljubavi, a ne od vrućine.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group