Ljubav & Sex

Zašto koncept "prijatelja sa povlasticama" ne funkcioniše za žene?

Prijatelji s povlasticama – predstavljaju dogovor između dve osobe da budu više od prijatelja ali manje od osoba u vezi.

To se dakle odnosi na seks s vremena na vreme, bez potrebe za bilo kakvim etiketiranjem ili obavezivanjem. Mogli biste pomisliti da je ovakav koncept nešto što se uglavnom sreće na filmu, ali je on iznenađujuće čest i u stvarnom životu. U teoriji, obe strane u ovakvom odnosu su saglasne po pitanju toga šta očekuju od ovakvog aranžmana. Tu je u osnovi prijateljstvo i dobar seks. U teoriji dakle, ali stvarnost je obično daleko od toga, sem ako niste čuvena Samanta Džouns.

Ideja u obliku "prijatelja sa povlasticama" se posmatra kao jednako korisna i za žene i za muškarce. Međutim, obzirom da su žene i muškarci dva suštinski različita bića, kako biološki tako i psihološki, ova ideja zapravo ne funkcioniše za sve nas na isti način. Otkrivamo vam zbog čega ova ideja nije dobra za osobe ženskog pola:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group