Ljubav & Sex

Upecajte ga – brzo i lako

Spazili ste "objekat" svoje požude na kraju šanka za kojim sedite, ali ne znate kako da ga – upecate?

Male tajne velike umetnosti zavođenja nešto su što treba da savladate ako želite da ga naterate da obrati pažnju na vas i poželi da vam se približi. Štaviše ako odigrate nekoliko dobrih poteza on će početi da juri za vama, i drži se poput lepka.

Verovatno ste se puno puta do sad pitali – šta je to što muškarci žele od žena? Ako pokažete interesovanje, najverovatnije će vas smatrati očajnom. Ako ga ignorišete, misliće da ste neka ledena kraljica ili još gore da ste nezainteresovani. Ako vi njega jurite, on će juriti za nekom drugom. Hmm toliko ako, a opet suština je negde između.

Najveća greška koju većina žena pravi pri prvim kontaktima sa muškarcem koji im se dopada, je očajnička želja da bude primećena. Ovaj potez je sve samo ne dobitan. Muškarci su lovci, i morate im dati malo prostora da vas osvoje. Dokazano je da se muškarci zaljubljuju u žene koje se plaše da će izgubiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group