Ljubav & Sex

Učinite seks pod šatorom nezaboravnim iskustvom

Ima nečeg toliko uzbudljivog u seksu na otvorenom.

Možda ne baš potpuno na otvorenom, već u šatoru. Istovremeno i tabu i potpuno prirodno, ovakav način deljenja nežnosti je sve privlačniji među mladima, zatočenim u velikim gradovima i željnim avanture i promena. Ako ste ovog leta odlučili da sa voljenom osobom provedete nekoliko dana u prirodi, na nekoj osamljenoj lokaciji, logično je da će kada padne veče uz laganu vatricu ispred šatora želja za maženjem na nabuja.

Seks pod šatorom je uzbudljiv, jer menja scenografiju i izvodi vas iz vaše komforne zone. Daje vam mogućnost da pokažete koliko ste spremni na improvizaciju i avanturu. Uz svež vazduh svuda oko vas, miris cveća, cvrkut ptica i odsustvo drugih ljudi, sigurno ćete biti mnogo opušteniji i spremniji da se prepustite zadovoljstvu. Međutim, postoje i neke male prepreke za savršen utisak, kao na primer neudobna i tvrda zemlja, kamenje, bube i komarci. Na sreću, uz adekvatnu pripremu, sve to možete da nadomestite i preokrenete u svoju korist.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group