Kako izabrati između dva muškarca?

Svi mi želimo da nađemo "savršenstvo" jer svi smo mi u potrazi za ljubavlju, koja će promeniti naš svet.

Međutim, vi pronalazite potencijalnog partenera, idete na prvom sastanku koji se može pretvoritu u neku vrstu ljubavi. U međuvremenu držite svoje opcije otvorene i odlučujete da počnete da se viđete sa nekim drugim, a oba momka su super.

Ove situacije nekada nisu veliki problem, jer obe veze nisu tako ozbiljne. Kažete sebi: "U redu, kada dođe vreme znaću koji od njih je za mene", ali u međuvremenu bez najave započinjete ozbiljnu vezu sa jednim od njih. Vreme prolazi, a vi i dalje ne možete da se odlučite za jednog od njih.

Ali, kako odabrati ispravno? Šta ako izgubite ljubav svog života? Kada se dva muškarca bore za vašu ljubav, vaše samopouzdanje je do neba - ali možete da završite kao kompletan gubitnik. Vaša neodlučnost je loš trik univerzuma, jer cela situacija nije fer ni za vas ni za oba partnera. Oni izgledaju kao glumcu u vašem životu.

Vi delujete kao savršena devojka ali, obavijena velom krivice. Oba momka su posebna, ali ne možete da odlučite koji je za vas. Istovremeno, vi ste srećni zato što oboje čine da se osećate dobro i pružaju vam pažnju. Vi se osećate poželjno i voljeno.

Zaista je iscrpljujuće imati dva partnera odjednom. Teško je držati ravnotežu između dva partnera i pronaći dovoljno vremena da se posvetite njima, a i sebi. Kada dođe do paralelene veze, laži su obavezan deo igre. Prvo lažete jednog partnera, a onda drugog o nečemu drugom i tako dalje do beskonačnosti. Veoma je teško naći svoj put ukoliko ste upetljane u svoje laži.

Ako se u najkraćem mogućem roku ne odlučite za jednog partnera, verovatno ćete uništiti obe veze i nikada nećete moći da popravite. Ostaćete bez ljubavi, usamljene i tužne.

Ove komplikovane situacije veoma su zbunjujuće, a nažalost, neko će biti povređen. Učinite sve da izaberete onog pravog. Razmislite kako se osećate kada ste sa jednim od udvarača.

Sa kojim više volite da provodite vreme? Sa kojim vam je zabavnije? Koji je pažljiviji prema vama? Koji vas više seksualno privlači? Zbog koga vam drhte kolena i rade leptirići u stomaku? Oslušnite svoje srce i poklonite ga pravom muškarcu.

M.L.

photo: piqsels

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group