5 aplikacija koje će vas dovesti do orgazma

Ove aplikacije će poboljšati vaš seksualni život i proširiti erotske vidike.

1. Sexy Vibes

Čudo od aplikacije - pretvara smartfon u vibrator. Možete odabrati vrstu vibracije sa liste (na primer, "Fluffy Bunny" do jačih "Washing Machine") ili kreirati svoju. U dodatku postoje posebni razgovori. Kroz ovu aplikaciju se možete povezati sa partnerom (kao prijatelj ili stranac) i poslati vibracije. Programom je bilo zadovoljno mnogo ljudi, ali je na Google Playu sada "zabranjen", očigledno smeta moralnoj publici. Sada možete preuzeti Sexy Vibes sa posebnog sajta za samo 1 dolar, a do sada je aplikaciju preuzelo više od 1,5 miliona ljudi.

2. iKamasutra

Nekoliko stotina položaja (110 je uključeno u cenu, a ostatak ćete morati da platite) su poređani u 9 kategorija - na primer, "Konjanik", "Otpozadi" itd. Svaka poza je ilustrovana i dolazi sa detaljnim uputstvima. Možete odabrati pozu na osnovu mesta gde idete, pa čak postoje i one inspirisane vašim omiljenim filmovima. Aplikacija nudi hitove kao što su "Wild Orchid" i "Terminator". Testirana verzija programa pamti i, na osnovu toga, daje vam titulu seksi majstora - od početnika do naprednog nivoa. Dostupna je za iPhone i Android.

3. Speadsheets

Samo preuzmite aplikaciju, pokrenite je i stavite smartfon na krevet (ako planirate da imate seks). Program popravlja sve: nivo buke, intenzitet pokreta i trajanje "sesije". Na osnovu informacija generiše statistiku. Tako da vi i vaš partner možete da se razumete, šta da radite. Dostupna je za iPhone korisnike.

4. "Ljubavna kocka”

Idealna za one koje je pojela rutina u seksu. Na jednoj strani kocke je naziv dela tela, a sa druge strane - glagol. "Bacite" kockicu dok klimate telefon, i saznajte šta treba da uradite sa partnerom: masaža pete, ljubljenje stomaka i tako dalje - mašta autora je bezgranična. Postoji posebno nevidljivo "dugme" za razna lukavstva. Pritiskom tri puta, vi tajno možete da izaberete željenu kombinaciju. Aplikacija je besplatna za sve korisnike androida putem Google Play-a.

5. Sexy Text

Idealna aplikacija za početnike u prljavim seksi razgovorima. A Sexy Text vam pomaže da izaberete romantičnu ili seksi poruku i upotpunite je vrućom fotografijom iz galerije. Poruke su napisane tako da izaberete da li ih šaljete muškarcu ili ženi. Aplikacija je dostupna za iPhone. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group