Šta muškarci ne vole u krevetu?

U krevetu su samo dozvoljene igra, zabava i ljubav...

A žene nekad znaju da izaberu pogrešan trenutak za pričanje ili pokazivanje emocija koje nemaju veze sa trenutkom. Predstavljamo par stvari koje su prema muškarcima, totalno nepoželjne u krevetu.

1. Ćutljivica ili brbljivica

Muškarci ne vole kada su žene tihe u krevetu jer onda ne znaju da li vam prija ono što vam radi. Slobodno pokažite emocije, govorite mu kako želite da vas zadovolji ili da li vam se sviđa to što vam trenutno radi. Sa druge strane, previše priče je nepoželjno. Pričanje o nekim stvarima koje nemaju veze sa seksom ubija erotsko raspoloženje, a njemu daje pogrešan utisak - da ste nervozni i da ne želite odnos sa njim u tom trenutku. Pronađite zlatnu sredinu i sve će biti u redu.

2. Kritikovanje

Ne sviđa vam se njegova tehnika ili nije uspeo da vas baš uzbudi, pa vam ta situacija izaziva gorčinu. Ako vam se ovo ikad desi, nikada nemojte da ga kritikujete, jer će se situacija samo pogoršati. Vaš partner će izgubiti samopouzdanje i početi previše da razmišlja o svojim greškama, a to će celo veče dovesti do propasti. Popričajte sa njim o tome šta želi, češkajte mu leđa ili uradite bilo šta, jer postoji mnogo načina da se povratite u zanimljivu igru.

3. Plakanje

Iako nekad ne možemo da obuzdamo osećanja jer nam je previše lepo, to muškarcima zna da bude odbojno i zbunjujuće. Zašto bismo plakale ako nam je zaista lepo? Pokušajte da se suzdržite, ako želite da vam veče do kraja protekne u najboljem redu.

4. Dosada

Umorni ste ili vam je jednostavno dosadno - zašto ste se onda upustile u seksualnu igru? Ne dozvolite da vam zevanje upropasti veče! Razbudite se, budite vođa, igrajte se i podstaknite sebe i svoju energiju. On će biti oduševljen i zadovoljan, baš kao i vi.

5. Razgovor o deci

Razgovor o deci u toku seksa je jedno veliko ne, pa čak i ako planirate da napravite bebu u tom trenutku. Nimalo nije podsticajno i odvlači dosta pažnje od radnje koju radite. Pustite se priče o deci, a usresredite se na zabavu i uživanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group