Postoji 16 vrsta vagina, a muškarci preferiraju OVU!

Postoje različite vrste i oblici vagine, u zavisnosti od dužine stidnih usana, dubine, prisustva dlaka, između ostalih faktora. Ali sve imaju jedno zajedničko: sve su potpuno normalne!

Kao i kod mnogih drugih delova naše anatomije, postoji velika raznolikost u tipovima i oblicima vagine ili vulve. Ovo može uključivati oblik, veličinu ili čak boju. Pre svega, dobra je ideja da razjasnimo da se termini vagina i vulva često koriste naizmenično. Međutim, oni se ne odnose na isti deo tela.

„Vagina” se odnosi na kanal koji je ulaz u matericu, dok je vulva spoljašnji deo genitalija, gde nalazimo i klitoris, uretru, male i velike usne.

Hajde da otkrijemo kakve vagine sve postoje i koje su omiljene muškarcima.

1. Standardni tip

Tu vam je, što kažu muškarci, sve po PS-u (pravilo službe). Usne su "u meri", pubični deo je savršeni trougao i ništa ne štrči.

2. Tip "ćirilično P"

Oblik ove vagine može se primetiti kada devojka nosi uske pantalone. Pomalo zlonamerni ljudi, a bogami i žene, bi rekli, "ima rupu među nogama".

3. Omega tip

Ovo je podvrsta "bucmaste" vagine, a njene usne tvore grčko slovo omega.

4. "Nevidljivi" tip

Možemo je nazvati još i "suženi tip". To je vagina koja, samo na prvi pogled, uopšte ne postoji, jer su joj usnice uvučene između nogu. No, tu je, i te kako, ne brinite.

5. Tip "trag"

Iskreno, izmislili smo ovo ime, a ako postoji stručnjak koji bi bolje mogao da je opiše, neka se javi u komentarima. Deluje nam kao uža verzija tipa "ćirilično P".

6. Tip parabola

Ova vagina je blago ispupčena u pubičnom delu i tvori pravi "Venerin breg". Usmine su fino uklopljene u brežuljak.

7. Prošireni tip

Nemojte da vas zavara ime, "prošireni" podrazumevani spoljašnji oblik vagine, ne unutrašnji. Nekako, ona deluje kao da se razbaškarila u dolini ispod Venerinog brega.

8. Tip "vinska čaša"

Ova vagina spolja izgleda kao luksuzna vinska čaša. To je to.

9. Ukosnica

Poput štipaljke, ili pre ukosnice, ova vagina prosto mami svojom širinom i otvorenošću.

10. Uvučeni tip

Ova vagina kao da je jako stidljiva, pa se nekako sakrila i uvukla među noge. Nemojte joj vikati "mac, maaaac". Zna se kako se postupa sa vaginom.

11. Istureni tip

Da, ona je potpuno kontrast od koleginice pod brojem 10. Takoreći, ekstrovertna vagina. Bucmaste usne, isturen breg. Kao da kaže "Vidi me, uzmi me".

12. Odvojene zagrade

Ovaj tip ženskog polnog organa izgleda baš kako je i naslovljen.

13. Gromobran

Ova vagina deluje usko, a upućeni tvrde da to nije samo izgled.

14. Tip "duplo V"

Opet, sve je jasno, opis je, rekli bismo, suvišan. To je laganija varijanta omega tipa.

15. Tip "oštar ugao"

Deluju malo čudno i prava su retkost, ali na prvi pogled ove vagine izgledaju kao da su pod uglom od 20 stepeni. Asocira na usko.

16. Standardni tip (veličina XL)

Napravismo pun krug. Sve je isto kao kod standardnog tipa, samo je, pa, veća. Opet ponavljamo, samo spolja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group