Pet znakova koji govore da će vam se bivši, pre ili kasnije, vratiti

Prema britanskoj studiji, žene bolnije doživljavaju raskid, a nada o ponovnom pomirenju uvek umire poslednja. Sve dok to zaista želimo.

Kad do razdvajanja dođe nakon duge i strastvene veze, ponekad osećamo da nismo „završili“ sa bivšim i da ćemo pre ili kasnije ponovo biti zajedno. Sledeći znakovi ukazuju da će se pre ili kasnije bivši vratiti nama. Naravno, sve dok to želimo.

On je i dalje u kontaktu sa vama

Ako vam šalje poruke i zove vas kao i do sada, ovo je najveći znak da mu nedostajete. Ako je prekinuo svaki kontakt, možda je odlučio da nastavi da živi bez vas.

Nije uzeo sve svoje stvari iz vaše kuće

Možda je namerno ostavio "na čekanju"  kako biste se ponovo sreli i videli.

Aktivan je na društvenim mrežama

Ako nastavi da komunicira sa vama, ostavlja komentare i lajkuje vaše postove, ili ako nastavlja da objavljuje fotografije, na primer iz svojih šetnji i izlazaka možda pokušava da vam privuče pažnju ili želi da napravite korak i komunicirate sa njim. S druge strane, ako vas je prestao pratiti svuda na društvenim mrežama, možda je zaista odlučan da odustane.

U svom životu nije napravio nikakve promene

Ako je napravio veliku promenu, na primer sada više putuje ili se udaljava od vas, možda će pokušati da nastavi bez vas. Ako radi ono što je radio dok ste bili u vezi, okolnosti i posebno ono što osećate jedno prema drugom verovatno će vas ponovo spojiti.

Njegova nova devojka je sve ono što niste bili vi

Zvuči kontradiktorno, ali u nekim slučajevima nova veza pokazuje da vas nije preboleo: ako se njegova nova devojka potpuno razlikuje od vas, on može biti s njom iz revolta ili u očajničkom pokušaju da napusti vašu vezu.

Da li zaista želite da se ponovo povežete sa svojim bivšim?

Ponekad nostalgija stvara u našim mislima idealizovanu sliku o našoj prošlosti. Ovo se takođe odnosi na naše stare odnose, gde smo skloni da zaboravimo na probleme i imamo na umu samo lepe trenutke. Zato pre nego što se ponovo pomirite, ozbiljno razmislite o razlozima zbog kojih ste raskinuli i da li zaista možete rešiti probleme koji su vas doveli ovde. Ne dozvolite da vas pogrešni razlozi - poput nostalgije, nesigurnosti, straha od usamljenosti - dovedu do ishitrenih odluka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group