Neverni Toma: osam znakova da mu ne treba verovati

Nije uvek sve tako očigledno.

Na prvi pogled izgleda idealno za vas, ali vas instinkt upozorava da nešto nije u redu. To je zato što ponekad naša čula "hvataju" neke tragove o nepouzdanosti osobe sa kojom imamo posla, a koje možda ne možemo odmah da protumačimo.

Ali kako da znamo da izlazimo sa nevernim Tomom?

1. Izuzetno je šarmantan

Čini sve da se dobro zabavite, može potrošiti malo bogatstvo da bi vas impresionirao i pažljivo bira reči i postupke. Ako vam se čini da je njegovo ponašanje osmišljeno do najsitnijih detalja, možda imate pred sobom manipulativnu osobu koja zapravo nema empatije i koja ne bi oklevala da vas povredi iz svog ličnog zadovoljstva.

2. Skriva svoj mobilni telefon

Kada ste zajedno, uvek svoj mobilni telefon drži u džepu ili torbi. Čak ga nosi sa sobom u kupatilo i možda ste ga uhvatili kako šalje poruke ili razgovara telefonom čim se neko vreme odvojite od njega.

3. Daje vam nejasna objašnjenja

Kada se ne javi na telefonski poziv, on se može izviniti frazom poput „Zaboravio sam da uključim zvuk“ ili „Bio sam napolju sa prijateljima“ izbegavajući da oktrije više detalja.

4, Daje vam više objašnjenja nego što ste tražili

On može, s druge strane, u pokušaju da prikrije nešto sumnjivo, pokušati detaljno da opiše izlazak sa prijateljima kako bi vas uverio da nema razloga za brigu.

5. Često je kontradiktoran

U poslednji čas može otkazati vaš sastanak ili, ako nije dobar lažov, može zaboraviti i reći vam, na primer da je nedelju uveče otišao na piće „sa starim drugarima iz razreda“ dok vam je prethodno rekao da je ceo dan proveo kod kuće.

6. Podrazumeva da monogamija nije prirodna stvar

Čak i ako vas nije pitao za otvorenu vezu, možda je priznao da u prošlosti nije bio veran svojim partnerkama ili je pokušavao da monogamiju objasni kao nešto što je protiv ljudske prirode.

7. Gleda druge dok je sa vama

Njegovo oko, kako kažu, "šara" ili flertujte sa drugim ženama ispred vas, jasno.

8. Pun je besa zbog prethodnih veza

Ako nije uspeo da prevaziđe negativne emocije iz prošlih iskustava, možda će osećati da je slobodan da se osveti za ono što ga je povredilo - uz rizik da ćete, na kraju, to vi platiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group