Ljubav & Sex

Muškarci otkrivaju – šta to devojke rade što ih najviše nervira

Kada malo bolje razmislite o tome, osoba sa kojom ste u vezi verovatno potajno ne voli neke oblike vašeg ponašanja ali vam to ne pokazuje.

Logično je da nam ne može sve biti privlačno i neodoljivo u pogledu osobe sa kojom se zabavljamo. Neke stvari jednostavno nisu u skladu sa onim što smatrate prihvatljivim, ali ako nisu izrečene teško je da osoba može da pretpostavi šta je to što vas izluđuje.

Momak sa kojim ste u vezi vrlo retko će biti iskren prema vama u tom pogledu. Osnovni razlog je taj što on unapred zna da će razgovor na datu temu, započeti svađu ali ono što ne zna je da izbegavanje ovakvog razgovora dovodi do većih problema i potencijalnog raskida. Ako imate muškog prijatelja, možete ga pitati da vam pomogne da otkrijete da li postoji nešto u vezi vašeg ponašanja što bi moglo da nervira vašeg voljenog. A ako ga nemate, ostanite sa nama u redovima koji slede, jer vam ovom prilikom okrivamo šta to devojke rade a što muškarce posebno nervira.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group