Koje je najbolje, a koje najgore mesto za upoznavanje partnera

Na kom mestu imate više šanse za upoznavanje onog "pravog", a na kom je veza osuđena na propast i pre nego što ste je započeli...

Koje je vaše mišljenje, gde je najbolje mesto za upoznavanje nekoga sa kime ćete provasti veći deo svog života - u parku, klubu, restoranu, poslu ili preko neke prijateljice? Nikada ne možemo biti sigurni koliko ćemo sa nekim biti u vezi, da li je on pravi ili samo jedan od onih " u prolazu", pogotovo ne prema mestu na kojem smo tog nekog i upoznali. Ali, stručnjaci su rekli da postoji neka povezanost između načina i mesta na kojem smo upoznali određenu osobu.

Sa pravom možemo reći da je najbolji način na koji nekog možemo da upoznamo jeste preko zajedničkih prijatelja. Zato što nam oni mogu reći realnu sliku o osobi sa kojom žele da nas upoznaju i obrnuto. Takođe, naši prijatelji znaju šta volimo, kakve otprilike partnere biramo i koji su nam ciljevi u životu, pa uz pomoć takvih informacija mogu da nas povežu sa osobom koja je slična nama. Suvišno je spominjati da prijatelji uvek za nas biraju najbolje.

Međutim, u doba tehnologije i prekomerne upotrebe interneta, upoznavanje sa potencijalnim partnerima se najviše svelo na društvene mreže, ali i aplikacije i sajtove za upoznavanje ljudi. To ne bi bilo toliko loše, da osobe koje sede iza kompjutera ili lap topa iskreno opisuju sebe, bez preuveličavanja i da ne biraju samo slike na kojima izgledaju najlepše. Jeste da se tu dele razne informacije, poput interesovanja, omiljene muzike i filmova, ali to nije dovoljno da dve osobe znaju da su jedna za drugo. Zato se i većina ličnih upoznavanja završi na samo jednom izlasku, dok sa druge strane i ako započnete vezu, one uglavnom ne traju toliko dugo.

Još jedan način upoznavanja partnera jeste na poslu. Na poslu, pogotovo ako radite u firmi sa dosta ljudi, je sasvim normalno da se razvije po neki flert ili neki malo viši stepen druženja. Ovo se naročito dešava kada sa jednom osobom provodite veći deo dana, svih pet dana u nedelji. Ali, stručnjaci su protiv ovakvog načina upoznavanja i zbižavanja, jer onda nastaju konflikti koji mešaju privatni i poslovni život. Posebno treba razmišljati o osećanjima koje ćete imati nakon raskida, a moraćete da gledate tu osobu svaki dan što dovodi do neprijatnosti. Zato izbegavajte da vam neki kolega sa posla postane partner, jer ćete imati problema sa odnosima na poslu.

A kako ste vi upoznali vašeg partnera?

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group