Kako da više ne budete fina devojka, i navedete svakog muškarca da trči za vama?

Hmm, kakva je to fina devojka, i zašto je to – loše?

Najjednostavnije rečeno, fina devojka je neko ko ulaže celo svoje srce, dušu i telo u svoju vezu. Ona je ta koja satima čeka kraj telefona da je pozove taj posebni momak u njenom životu. S druge strane, on je taj koji nju zove (i drži kraj sebe) samo s jednim razlogom. Da, u pitanju je seks. Ona je neko koga će taj isti momak zvati kada raskine sa svojom velikom ljubavlju, i kada mu treba neko za oporavak. Ona je ta koja će ga slepo pratiti, verovati mu i nadati se da će joj uzvratiti osećanja.

Takođe, fina devojka provodi beskrajno duge sate razmišljajući o tome da li je njen voljeni vara. Ona se takođe bori da muškarca kog voli navede da joj se posveti, i uvek će reći „da“ čak i kada se sa njim ne slaže, jer neće želeti da ga izgubi. Pretpostavljamo da ste shvatiti kakva je fina devojka, i zašto je loše biti jedna takva. Ako ste se prepoznali u ovoj priči i želite da promenite stvari u svom životu, odbijajući da nekom budete samo otirač, obratite pažnju na našu galeriju.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group