Faze masturbiranja u ozbiljnoj vezi

Masturbacija kod žena je dugo bila tabu tema...

Masturbiranje je jako zdravo za naš organizam i istovremeno nam dozvoljava da se upoznamo sa našim telom i onim šta nam se sviđa.

Mnogi kažu da masturbacija u vezama ubija seksualni život, ali to naprotiv nije tačno - ona nam pomaže da saznamo šta nas dovodi do orgazma. Kako je masturbiranje sasvim normalna stvar, objasnićemo vam kako se uglavnom ono “razvija” u jednoj ozbiljnijoj vezi...

1. Prvi izlazak

Nakon izlaska sa vašim novim dečkom, vraćate se kući i raspoloženi ste za masturbaciju. Inspirisani ste mislima o tome kako će izgledati vođenje ljubavi sa novim partnerom.

2. Treći izlazak

Već znate da će se ovaj izlazak završiti odlaskom u njegov krevet... ili ne? Kako biste ostali razumni i pri svojoj odluci da ne završite u krevetu nakon dejta, masturbirate pred sam izlazak.

3. Posle tri meseca

Dok masturbirate u glavi vam je on koji vas zadovoljava na sve načine koje volite i to uspeva savršeno.

4. Posle šest meseci

Vaš partner i vi ste odlični u krevetu i  redovno imate seks, pa vam masturbacija i nije toliko potrebna. A ako se desi da masturbirate, razmišljate o nekom koga ste videli u kafiću ili o drugaru vaše drugarice sa kojim i ne biste bili u vezi.

5. Posle godinu dana

Predani ste mu potpuno i uopšte vam ne smeta što on verovatno razmišlja o nekoj tamo devojci koju je video u prolazu. Zbog toga, tokom vaše masturbacije, rado razmišljate o seksi kolegi sa posla i baš vas briga.

6. Posle godinu i po dana

Kako vreme sve više prolazi sa njim, to vam je masturbacija manje potrebnija, što je odlično zbog seksa, ali i ne jer će vam onda dugo trebati da svršite tokom seksa. Zbog toga provodite više vremena u kupatilu - zbog masturbiranja pod tušem. Tuš kabina ili kada su od sad vaše “sveto” mesto.

7. Posle dve godine

Počeli ste da živite zajedno, ali imate neprijatan osećaj kao da ste u stanu svojih roditelja i pravite se da nikad ne masturbirate. Jednom masturbacija postaje tema i zajednička masturbacija je dogovorena.

8. Posle tri godine

Nije vam problem da mu kažete da idete da masturbirate, a on vas potpuno razume i ne reaguje kada mu to kažete.

9. Posle četiri godine

Znate kada on masturbira, a bogami i on zna za vas tajming. Nikada ne otvarate vrata u pogrešnom trenutku i znate se ponekad zezati ispred vrata, praveći čudne zvuke koji ga ometaju.

10. Nakon pet godina

Ljubavni i seksualni život vam je na najvišem nivou i tačno znate ko i kako ga pali, bar što se tiče poznatih žena. Gledate sa njim filmove u kojima je ona i volite da ga zadirkujete zbog toga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group