7 stvari koje NIKADA ne treba da kažete posle seksa

Da li ste ikada imali seks po prvi put sa novim partnerom i odmah nakon toga, on (ili još gore, vi) kažete nešto što zaista ne bi trebalo? Nešto što, u roku od nekoliko sekundi, brutalno ubija sve izglede da ponovo budete intimni ikada više?

Budimo iskreni, kada je u pitanju telesno zadovoljstvo, svi smo krivi za „grubosti“ koje smo možda reklu. Ali čak i najnezgodniji, komunikativni tipovi treba da instinktivno znaju da posle seksa postoje neke stvari koje ne bi trebalo da se govore. Nikada.

Nije ni važno da li svog seksualnog partnera poznajete godinama ili samo nekoliko minuta, postoje nepisana pravila!

Prvi put kada imate seks sa novom osobom jednostavno nije vreme da otvorite svoje srce ili da se hvalite svojim osvajanjima ili verbalizujete neke uvredljive misli koje biste mogli imati nakon seksa.

I tako, bez daljeg odlaganja, ispod ćete pronaći 7 stvari koje nikada ne biste trebali reći nakon seksa. Osim ako, naravno, ne želite da potpuno isključite mogućnost ponovnog seksa sa istom osobom.

1. "Volim te"

Samo nemojte ići tim putem. NIKAD! Nije istina i ne razmišljate jasno.

2. "Ovo mi je bio prvi put"

Ako se ne osećate dovoljno prijatno da kažete svom partneru da nikada niste imali seks PRE samog seksa, verovatno ne bi trebalo da se „družite“ sa tom osobom.

3. "Ne izgledaš nimalo kao moj bivši"

Skeptici ovde mogu pomisliti: "Da, ali ton je bitan." Svakako način na koji se izražavate može dati potpuno drugačije značenje potpuno istim rečima, ali čak i ako izgovarate te reči na najiskreniji i najelegantniji način, da budemo jasni: niko NIKAD ne želi da čuje ništa o vašim bivšim, posebno posle seksa. A kamoli prvi put. Samo zadržite misli za sebe.

4. "Bio so broj X na mojoj listi"

Nikada se nemojte hvaliti brojem partnera koje ste imali.

5. „To… To je bilo…“ (Plačući)

Čak i ako su vaše sledeće reči „savršeno“, ili „neverovatno“, ili „najbolji seks u mom životu“, slomiti se u suzama je kao zabijanje poslednjeg eksera u kovčegu vašeg seksualnog odnosa.

6. "Bilo je mnogo bolje nego što sam očekivala!"

Evo odličnog načina da se osoba pored vas oseća neadekvatno, neprivlačno, a možda čak i malo nedostojno. Ovo je klasičan primer negiranja. Ovakve vrste „komplimenata“ su zapravo prikrivene uvrede. Za primaoce ovih reči, one deluju kao mentalni šamar.

7. Apsolutno ništa

Pitate se kako možete učiniti seks još neprijatnijim nego što to često može biti? Da vidimo... Kako bi bilo da ne kažete ništa? Mrtva tišina posle seksa. Apsolutno ništa. Pustite partnera da paniči tako što ćete zaroniti u tu jezivu tišinu dok se pita o čemu biste, dođavola, mogli da razmišljate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group