6 saveta koji će vam pomoći da zadržite svakog muškarca

Prema statistici, u životu svakog muškarca postoje samo jedna do dve žene koje mogu nazvati neverovatnim ljubavnicama.

Sa vrlo malim brojem žena muškarci imaju seks koji će pamtiti do kraja života. I tu nije sve u poznavanju seksualnih tehnika, već i u razumevanju psiholoških karakteristika.

Ovih sedam važnih saveta će vam pomoći da postanete veoma dobra ljubavnica koju vaš muškarac nikada neće zaboraviti, a od koje neće poželeti nikada da ode.

1. Budite iskreni

Muškarci ne vole savete. Komunikacija sa partnerima je deljenje iskustava i emocija, a to važi i za ono što se dešava u krevetu. Ako vam se ne sviđa nešto – recite mu! Nema potrebe da budete strpljive i čekate da on nagađa šta vam se dopada.

2. Budite slobodni

Seks ne treba da postane usluga koju vam muškarac pruža. Dozvolite da vas vaš muškarac zadovolji i da uživate u seksu. Odlazak u krevet izaziva obično izgrađena pravila u vezi sa izgledom. Ne dozvolite da vas vaši mali “kompleksi” udalje od muškarca. To može dovesti do seksa sa strane i do potpunog pucanja odnosa.

3. Nemojte zaboraviti na komunikaciju u krevetu

Mislimo na reči i zvuke koji treba da se čuju tokom seksa. Ne stidite se da izrazite svoje emocije. Muškarac će nastojati da vam pruži još više zabave ako vidi takvu povratnu informaciju.

4. Podelite svoje emocije

Stalne promene raspoloženja muškarci ne razumeju! Oni nikada ne shvataju emotivni spektar kroz koji žene prolaze. Ako, na primer, imate PMS - upozorite svog partnera unapred, recite mu šta osećate i kako može da vam pomogne. Videćete: muškarci nisu okrutni, samo se njihov emotivni svet razlikuje od vašeg.

5. Zainteresujte se za njegove sklonosti

Čak i ako nije u pitanju novi partner, povremeno ga pitajte šta želi u seksu. Takva pažnja je veoma cenjena od strane muškaraca. U principu, muškarce teško da ikada zapitamo šta vole i šta žele, tako da će iskreno interesovanje sigurno biti zapamćeno.

6. Ne ustručavajte se da pohvalite muškarca  

Ovu važnu tačku zaboravljaju skoro sve žene. Muškarcima je veoma važno da znaju da cenite njegove sposobnosti. Posle seksa, recite mu kako ste bili zadovoljni i dajte suptilan kompliment. Ne treba previše da veličate partnera, i da hvala postane deo rutine. Međutim, periodični podsetnik (na primer, jednom mesečno) o tome kako cenite i osećate zahvalnost za seksualno zadovoljstvo, može da podstakne muškarca na nove podvige u krevetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group