5 najintimnijih muških želja o kojima nikada ne govore

Iz nekog razloga, u svetu postoji široko rasprostranjeno uverenje da se žene ne mogu razumeti. Međutim, i muškarci su često za nas prava misterija.

Zbog nesigurnosti, stida ili straha da će vas odgurnuti od sebe, često mogu da prećute svoje prave preferencije u intimnom životu. Zato smo u ovom članku odlučili da prikupimo nekoliko najskrivenijih muških želja u krevetu, o kojima vam oni ne govore (uzmite to u obzir!).

Bdsm

Svaki čovek je bar jednom u životu želeo da potpuno preuzme uzde u svoje ruke i da se oseća kao gospodar situacije. Međutim, on može da sakrije ove fantazije iz straha da se devojka ne uplaši ili da ga smatra nekakvim perverznjakom. Ali ako uopšte niste protiv elemenata BDSM-a, onda će vam takav težak seks omogućiti da diverzifikujete svoj seksualni život i dobijete mnogo nezaboravnih utisaka. Ako ne znate odakle da počnete, možete isprobati ropstvo ili lisice.  

Ženska dominacija

Da, nemojte se čuditi, muškarci i dalje ne vole da su uvek na vlasti i da sve drže pod kontrolom. Često im pričinjava zadovoljstvo kada žena preuzme inicijativu i sve sama vodi. Takvo samopouzdanje i autoritet voljene polovine mogu ih ozbiljno uzbuditi. Međutim, čovek se možda stidi da kaže nešto poput: „Dušo, sviđa mi se kada si ti glavna“, iz straha da ga možda ne smatrate dovoljno hrabrim.

Nežnost i naklonost

Uprkos nekim stereotipima, muškarcima je potrebno više od samog seksa, iako je to sasvim prirodna želja. Emocionalna komponenta im je takođe od velikog značaja. Važno je da se osećaju potrebnim, važnim i voljenim. Stoga, ne zaboravite da podsetite voljenu osobu kako ga volite - i u krevetu i van kreveta.

Kućni bioskop

Često muškarci imaju želju da snime seks kako bi kasnije mogli detaljno da vide sve što se dešava. Međutim, nisu sve žene oduševljene ovom idejom. Zato, ako niste spremni da snimite „kućni video“, pozovite svog muškarca na seks ispred ogledala. Ovaj vizuelni stimulans može ozbiljno da "podstakne" vašu želju.

Seks bez predigre

Često talas strasti preplavi muškarce, a njih obuzima gotovo životinjska želja da nasrnu na svoju ženu i potpuno zagospodare njome, ne gubeći vreme na prethodna milovanja i poljupce. Ova želja se lako objašnjava činjenicom da muškarac želi da dokaže svoju moć i dominantan položaj. Međutim, morate zapamtiti da normalan muškarac koji poštuje svoju srodnu dušu nikada neće preduzeti takvu akciju bez njenog prethodnog pristanka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group