4 faze toksične veze koje vas mogu slomiti i dati vam priliku da se uzdignete iz pepela

Ako iza sebe imate makar jednu propalu vezu, šanse su da je ona bila toksična.

Iako ne moraju nužno sve propale veze biti toksične, većina u sebi sadrži određeni nivo toksičnosti. Teško je istina i pomisliti da bi momak s kojim je početak veze bio tako divan i koji vam je skidao zvezde s neba jednog dana mogao postati toksičan. On je to možda i bio sve vreme, ali vi to niste videli.

Ako ste zarobljeni u vezi sa toksičnim partnerom, trebalo bi da znate koje su to faze ovakve veze, kako biste znali kada da je napustite. Iako na početku nećete hteti da verujete da ste u jednoj takvoj vezi, činjenica je da će se ona otkriti pred vama koliko god vi zatvarali oči pred njom. Svaki put kada bi on digao ruku na vas, možda ste govorili sebi da je to izolovani incident koji se nikad neće ponoviti. Da vas on voli i da je samo bio ljut. Bez obzira na to koliko vi sebe uveravali u to, činjenica je da to nikad neće postati istina. Iz tog razloga vam u našoj galeriji otkrivamo sve faze toksične veze.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group