21 seksi trik koji će ga raspametiti

Više strasti i bliskosti možete osetiti odmah…

1.  Neka vam preko gaćica jezikom trlja klitoris. Indirektna stimulacija će biti uzbudljivija nego da vas direktno liže.

2. Jednog kišnog dana oboje javite na posao da ste bolesni i zavetujte se da ćete postaviti lični rekord u seksu, radeći „ono“ do besvesti.

3. Dok ste na nekom javnom mestu gde je potpuno nemoguće izvući se za seks na brzaka, pređite mu prstima po farmerkama između nogu. Uradite to par puta tako da totalno „izludi“.

4. Pre nego što pređete na „akciju“, izvedite malu tačku trbušnog plesa. Nikada mu nije dosta da gleda kako vam se kukovi njišu.

5. Uzmite kockice leda i njima mu iscrtajte krugove oko „alatke“. „Raspametiće“ se.

6. Obucite „a la korset brus sa milion trakica“ i zamolite ga da vas oslobodi „stega“. Dok raste nervoza što ne uspeva sve da raskopča, rašće i njegova želja da vas što pre „polegne“.

7. Dok su njegovi ortaci u blizini zgrabite ga za guzu, mazite se sa njim i sugestivno se smešite. On zna da ćemu svi totalno zavideti što ste baš to njemu dešava.

8. „Zinuće“ od iznenađenja ako dođe kući s posla i nađe vas kako ležite goli nasred kreveta, raširenih nogu. Još bolje ako se pretvarate da pojma nemate što je tako „naložen“.

9. Posle noći romantičnog vođenja ljubavi, sledeće večeri neka usledi sesija „divljeg i prljavog“ seksa. Čitajte: žestoko, koža umesto satena, lisice na rukama. Osećaće se kao da je sa potpuno drugom ženskom.

10. Za vreme seksa ga gledajte u oči. Taj osećaj emocionalne bliskosti je tako neverovatan.

11. Recite mu da apsolutno istog časa morate da ga imate. Ne čekajte na odgovor, samo ga „zaskočite“.

12. Usred seksa šapnite dečku da vas komšije gledaju. Nije tako, ali ideja da vas možda neko posmatra vodi ka grozničavom uzbuđenju.

13. Umesto da mu celim ispruženim jezikom ližete muškost, uvijte jezik kao u cevčicu i postavite ga na sam vrh penisa, klizeći istovremeno usnama gore-dole.

14. Recite svom dragom da sedne na šake i ne mrda ih, a vi mu izvedite senzualan, „zapaljiv“ ples u krilu. Ne do pustite da vas dodiruje, ali vi njega posvuda obaspite dodirima bradavicama, kosom, ručnim i nožnim prstima.

15. Svaki deo kože gde ima dlačice je hiperosetljiv na dodir. Zato posvetite puno pažnje njegovim bradavicama i delu tik iznad međunožja i pupku.

16. Nakon što oboje „svršite“, pustite da donese sunđer za kupanje i da naizmenično trljate jedno drugo.

17. Potrudite se da vam pre oralnog seksa usne budu hladne i stegnute. Osećaj čvrstine umesto uobičajene mekoće će ga poslati na „sedmo nebo“.

18. Ovo je malo nezgodnije za izvesti, ali osećaj je fantastičan: u misionarskoj pozi vi kružite kukovima u smeru obrnutom od kazaljke na satu, a on „meša“ u pravcu kretanja kazaljke na satu.

19. Isecite rupice na staroj majici tako da vam izviruju bradavice. Ako ne želite da upropastite svoje majice, pozajmite neku njegovu.

20. Dok polako „mešate“ sedeći na njemu, raširite prstima vaginalne usne.

21. Ostanite u krevetu dok se opuštate posle orgazma.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group