15 stvari koje čine pravog muškarca

Žene često biraju nezrele muškarce za partnere uprkos ogromnoj razlici između onoga što čini pravog partnera od nezrelog dečka koji ne može da odraste.

Da muškarci i žene žele potpuno različite stvari je mit. Nemojte prihvatiti manje od onoga što zaslužujete i trošiti vreme na nezrele dečake ako znate da neće podneti pritisak duge veze. Bitno je da pronađete nekoga ko vas usrećuje i ispunjava vaše potrebe, jer biti u lošoj vezi je mnogo lakše nego pronaći nekoga ko je sjajan.

Da biste ga pronašli morate da promenite tip ljudi sa kojima se inače viđate. Nema nikakvog smisla počinjati vezu za koju znate da ne vodi nigde. Ipak, ako momak zna koji su vaši standardi, a vi ih jasno postavite, vredi utvrditi da li će na vreme da se uozbilji i postane muškarac kakvog želite.

Žene se stalno žale na neambiciozne, promiskuitetne i nezrele dečake zarobljene u telu odraslog muškarca, ali, ako ne očekujete mnogo od života, sami ste krivi što ste pristali na manje. Zato, dame, ako želite ostvarenog, uspešnog i zabavnog muškarca koji ne komplikuje i ne glumi emotivnu nedostupnost, pažljivije birajte ili mu dajte do znanja šta mora da promeni kod sebe.

Razlika između dečaka i muškaraca nije samo u godinama, već i u postupcima i karakteru, a da bismo vam olakšali, donosimo vam listu stvari koje će ove razlike učiniti očiglednijim:

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group