13 istina o tome šta muškarci žele od žene

Muško - ženski odnosi su oduvek bili neka vrsta misterije.

Šta oni žele kod nas, a šta mi kod njih, mišljenja su uvek različita, jer ipak važi ono - „sto ljudi, sto ćudi“.

Međutim, uspeli smo da saznamo šta je to što muškarci zaista žele od žena, kada su u potrazi sa onom „pravom“.

1. Muškarci vole da vole i da im se ta ljubav uzvraća. Problem je što se mnoge žene ponašaju hladno i neimpresionirano. Nije uvek lako naći ženu u koju će se zaljubiti i primetno je koliko muškaraca pokušava i čeka kada misle da su našli onu pravu.

2. Muškarci su u potrazi za ženom koja im je atraktivna (logično?). Žene možda misle da su muškarci plitki i da im je bitan samo izgled. Ali, ne vole svi muškarci manekenke, a mnogima se i ne sviđa žena koja ima 20 kilograma sa krevetom (što bi se reklo). Ono što većina traži i voli su žene koje su samouverene i koje vole svoj izgled. Oni su ponosni kada im devojka izgleda dobro i ne postoji čovek koji ne misli tako.

3. Muškarci traže ženu kojoj mogu da veruju i koja će biti tu za njih. Možda ovo zvuči čudno, ali mnoge žene nisu pouzdane, a mnoge su i neverne. Toliko da su u stvari muškarci na oprezu. Jedan poljubac na prošloj zabavi se možda ne računa, kao ni flertovanje sa zgodnim barmenom - sve je to velika zabava i deo ženskog karaktera. Ali preokrenite situaciju, vi mrzite kada on uradi isto. Muškarac nikada ne može da oprosti ženi nevernost i zato traži osobu kojoj će moći u potpunosti da veruje.

4. Muškarci žele da osnuju svoju porodicu i da se skrase. Zato traže osobu koja će isto to želeti koliko i on.  

5. Muškarci uglavnom traže ženu koja je ženstvena, nežna i dobra - zato što ovakvi kvaliteti čine ženu (podsvesno) dobrom majkom i jednostavno su privlačne. Ne kažemo da muškarcu treba neko ko će mu „glumiti“ majku, već da traže ženu sa ovakvim atributima koja će jednog dana biti dobra mama njegovoj deci.

6. Muškarci žele ženu koja ima odličan smisao za humor. Žene nekada znaju da budu opterećene malim stvarima i detaljima. Verovatno ćete čuti ili već jeste, za devojku koja je „jedna od njih“. To znači da se ona odlično uklapa sa njihovim humorom, da je društvena i da je zabavno biti u njenom društvu. Ovakve žene su ekstremno privlačne mnogim muškarcima. Oni žele da imaju dobar provod i relaksaciju kada ne rade, tako da je idealan partner ona koja zna da radi to isto.

7. Muškarci traže ženu koja zna da zadrži svoju ženstvenost i koje su brižne i dobre. Iako svaka žena na svetu podrigne i ima prava na ispijanje piva, to ne znači da takvo ponašanje privlači muškarce. Žene se mogu naljutiti i jednostavno reći da muškarci moraju da se naviknu na to, međutim u tome je problem. Neće se nikada navići. Mogu samo da odluče da ne žele da budu sa takvom ženom, koja se ponaša kao i njegovi prijatelji u društvu.

8. Muškarci žele nekoga ko će im biti podrška. Mnoge žene kritikuju muškarce zbog ponašanja, karijere i žele da ih na sve načine promene. Ovo je ogromna greška. Najbolja veza će opstajati zbog uzajamne podrške. Kada žena neće ili ne pokušava da pruža podršku svom dragom, vrlo brzo će ga i izgubiti.

9. Muškarci ne vole žene koje viču. Oni žele osobu koja će razgovarati i koja zna da diskutuje. Komunikacija je na prvom mestu. Eksplozivni temperament će vas možda učiniti zanimljivim jedan dan, ali ne i na duže staze.

10. Muškarci vole žene koje su pune izazova i koje ih drže na nogama. Generalno su muškarci lenji u vezama, kada osete da su na sigurnoj teritoriji. Kada je muškarac izazvan, uradiće nešto po tom pitanju.

11. Muškarci su generalno više rezervisani, nego žene kada je seks u pitanju. Muškarci znaju šta vole u krevetu i drže se toga. Avanturistički seksualni apetit kod mnogih muškaraca nije prisutan iako je on ubeđen da jeste. U stvarnosti, muškarci su vrlo konzervativni. Seksualno avanturistički duh nema nikakve veze sa brojem partnera ili stvarima koje će pokušati sa istim. Uglavnom je ovako: muškarci žele mirno vreme u spavaćoj sobi, dok su žene te kojima je dosadno.

12. Muškarci žele ženu koja će se vezati za njih. Iako je u današnje vreme teško naći takvu osobu, to ne utiče na ovu želju. Muškarci žele devojku sa kojom će moći da bude otvoren i da deli sve.

13. Muškarci ne žele da budu sami.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group