10 stvari koje apsolutno odbijaju muškarce

Nije tajna da neke stvari uvek mogu da uzbude muškarca, kao što je na primer bikini, ili seksi donji veš...

Naravno, svaki muškarac ima svoje mišljenje i ukus kada je u pitanju privlačnost, ali je samouverena žena koja se ne plaši da pokaže svoju seksualnost uvek na vrhu liste.

Osim toga da su uglavnom očarani ženama, postoji nekoliko drugih stvari koje mnogi muškarci ne bi uzimali u obzir kada je reč o tome šta im se sviđa kod nas. Na primer, žena koja zna da kuva, da se smeje i lepo provede, a ne voli da se prepire su sve pozitivne stvari.

Međutim, postoje i drugačije stvari koje ih u potpunosti „hlade.“ Ako tražite vezu, da upoznate nekog posebnog ili ste bili u vezi neko vreme, sigurno će vam dobro doći da vas podsetimo šta muškarci ne vole.

Rečeno je da je muškarce lako zadovoljiti. Navodno, svakom muškarcu trebaju obični i obilni obroci, prostor da bude malo sam i.. znat već šta.

Pa, da biste spasili vašu vezu (ili uspešno započeli novu), predstvaljamo vam nekoliko stvari koje muškarci ne vole i koje ih apsolutno „hlade.“

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group