Ljubav & Sex

10 stvari koje apsolutno odbijaju muškarce

Nije tajna da neke stvari uvek mogu da uzbude muškarca, kao što je na primer bikini, ili seksi donji veš...

Naravno, svaki muškarac ima svoje mišljenje i ukus kada je u pitanju privlačnost, ali je samouverena žena koja se ne plaši da pokaže svoju seksualnost uvek na vrhu liste.

Osim toga da su uglavnom očarani ženama, postoji nekoliko drugih stvari koje mnogi muškarci ne bi uzimali u obzir kada je reč o tome šta im se sviđa kod nas. Na primer, žena koja zna da kuva, da se smeje i lepo provede, a ne voli da se prepire su sve pozitivne stvari. Međutim, postoje i drugačije stvari koje ih u potpunosti „hlade.“ Ako tražite vezu, da upoznate nekog posebnog ili ste bili u vezi neko vreme, sigurno će vam dobro doći da vas podsetimo šta muškarci ne vole.

Rečeno je da je muškarce lako zadovoljiti. Navodno, svakom muškarcu trebaju obični i obilni obroci, prostor da bude malo sam i.. znat već šta. Pa, da biste spasili vašu vezu (ili uspešno započeli novu), predstvaljamo vam nekoliko stvari koje muškarci ne vole i koje ih apsolutno „hlade.“

1. Čudni ste mu

Žena koja ima sređen život je veliki plus za muškarce. Biti „čudna“ se može ogledati u kašnjenju i preteranoj sebičnosti i to su dovoljne osobine da muškarac samo pobegne. Kada vas muškarac ozbiljno shvata, on želi da vam jedan od prioriteta budu i drugi ljudi, a ne samo vi. Ako vam je potreban plan kada i šta treba da radite, koristite vaš telefon. Sigurno ima opciju da u kalendar upišete šta imate dogovoreno za koji dan. Nemojte dopustiti da izgledate čudno i neodgovorno. Svi možemo biti ponekad zaboravni, ali vredi biti organizovan.

2. Kada žena preteruje sa dramatizovanjem

Kada se zaista osećate povređeno ili uznemireno, logično je da želite da vaš muškarac bude tu za vas i da vam pruži podršku i ohrabrenje. To znači da vaš nivo drame treba da bude na minimalnom nivou. Nemojte briznuti u plač svaki put kada se posvađete sa svojom drugaricom. Nemojte potencirati raskid uvek kada vam vaš partner ne daje podršku onako kako vi želite. Muškarci jednostavno ne vole dramu i to je jedan od razloga zbog kojih više vole da se zabavljaju i imaju kratke veze, nego da se smire i ožene.

3. Kada želite da ga promenite

Da, vaša ljubav ga može učiniti boljim čovekom. Međutim, to ne znači da treba vi da ga promenite. Nemojte pokušavati da ga naterate da nosi odela, ako je više u fazonu farmerki i majica. Ne forsirajte ga da nađe „pravi“ posao, ako zarađuje dovoljno preko svoje umetnosti. Muškarci su takvi kakvi su i kada pokušate to da promenite, samo ćete se susreti sa raskidom. Divno je kada vaša veza njega ohrabri da uradi neke stvari kojih se ranije plašio ili da uradi nešto dobro za svoju budućnost. Zapamtite, žaliti se na njegovu ličnost ga neće promeniti.

4. Dosada u krevetu

Muškarci vole seks. Mnogo. Šokantno je, znamo. Pored zadovoljstva koje seks pruža, vođenje ljubavi je način da ojačate njegovu emotivnu vezu sa vama. Zato je veliko - ne, kada ste dosadni u krevetu. Najmanje što možete da uradite je da se makar pravite da ste zainteresovani. Ako imate problem da budete u avanturističkom duhu, popričajte sa njim o tome kako da se što više opustite. Ovo će pokazati da imate volju da začinite stvar, što je u stvari vrlo atraktivno, pogotovo ako ste u dužoj vezi i želite da održite stvari interesantnim.

5. Ako volite malo više da popijete

Ako idete na rođendansku žurku, venčanje, večeru ili na odmor sa vašim partnerom, vodite račina da konzumirate alkohol što manje možete. Istina je, mnogi bi voleli da se nađu u situaciji - da odvedu pijanu devojku kući, ali ne i da je upoznaju sa svojim majkama. Nemojte se napiti kada ste negde sa njim. To je ogromno ne i samo pokazuje da nemate samokontrolu. Takođe znači da će možda morati da vam bude bebisiter celu noć i da bude kraj vas za slučaj da se ne onesvestite, kažete neku glupost, itd.

6. „Lažni“ psiholog

Znate i same koliko mrzite kada vaš muž pokušava da vam kaže šta da radite, umesto da samo sasluša koji problem imate i da vas malo pusti? E pa i muškarci isto to mrze. Kada stalno analizirate svog partnera i dajete mu savete, iako vam ih nije ni tražio, postaće samo iziritiran i nervozan. Tako iznerviran, prestaće da vam se kasnije poverava i okrenuće se više svojim prijateljima i porodici. Ako ne želite da vaš muškarac bude distanciran od vas, samo ga slušajte. Bez saveta!

7. Kada dosta osuđujete

Verovatno znate mnogo više stvari iz života nego vaš muškarac. Možda ćete moći (uz pomoć intuicije)da kažete koji njegovi ne valjaju i koji mu ne donose nikakvu pozitivnost u životu. Sledeći put, pokušajte da se suzdržite. Muškarci vole inteligentne žene, ali ne i one „koje sve znaju.“ I zapamtite, on zna mnogo bolje svoju porodicu i prijatelje i sigurno postojo razlog zbog kojeg se on i dalje druži ili čuje sa tim osobama.

8. „Džangrizalo“

Ovo ste verovatno sve znale, ali muškarci ne vole žene koje samo nešto negativno komentarišu. Razlog zbog kojeg ih ne vole je, kada počnete sa tim, podsećate ga na njegovu majku - što briše vašu seksualnost. Ako ga pitate da uradi nešto jedanput, postoji šansa da vas je čuo, a da vam nije odmah odgovorio. Ako mu kažete da uvede neku zdravu naviku, samo mu jednom recite i pustite ga da sam donese odluku. Ako krenete da ponavljate sto puta za nešto, neće ih to ubrzati, samo će vam terati kontru.

9. Prijatelj ste sa bivšim partnerom?

Kako ste bi se vi osećali da se vaš partner druži sa nekom od bivših? Da li biste bili da njih dvoje izlaze bez vas? Da li bi bilo u redu da ga ona pozove u sred noći kako bi pričali o problemu koji ju je zadesio? Da li vas jednostavno čitanje ovih pitanja uveliko nervira? Ako je tako, onda znate kako se vaš dragi oseća kada odlučite da budete prijateljica sa bivšim. Kada kažete svom dečku/vereniku/mužu da je vaš bivši „super tip“, znajte da on misli da i dalje želite da budete sa njim.

10. Kada je žena aljkava

Da, muškarci znaju da budu odvratni. Nekada znaju da se ne istuširaju po nekoliko dana, da ostave hranu i prljavu odeću svuda po sobi i nekada nisu dobri u biranju parfema. Međutim, oni potpuno mrze kada je žena takva. Jeste da nije fer prema nama, ali je to realnost. Što se više brinete o sebi, to će i on početi da radi na iskorenjavanju aljkavosti.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group