10 ludih poza koje verovatno nikada niste isprobali

Vreme da začinite vaš seksualni život i obradujete partnera različitim pozama u krevetu...

Misionarska, dogi, sa strane... Sve su to poze koje se stalno vrte u krug. Dosadile su vam i želite da malo promenite i začinite zabavu u krevetu.

Sa ovih 10 poza ćete se sigurno zabaviti i doživeti najbolji orgazam do sad. Započnite ovu godinu kako treba!

"Polu sveća"

Možda ćete imati blage bolove u vratu, ali za dobar orgazam ih vredi istrpeti. U ovoj pozi će penetracija biti dublja, pa će i osećaj biti mnogo bolji.

"Poza X"

Poznata i kao kris-kros, ova poza zahteva sporije i intimnije pokrete. Lezite na leđa, gledajući u partnera i prebacite noge preko njegovih kako biste formirali slovo "x".

Sa jastukom

U ovoj pozi magiju pravi jastuk kojeg treba da postavite ispod zadnjice. On će podići vašu karlicu i omogućiti vašem partneru bolju oralnu stimulaciju klitorisa.

"Pereca"

Lezite sa strane, dok on treba da bude na kolenima. Jedna noga treba da bude ispod njega, a druga oko njegovog struka. U ovoj pozi ćete imati duboku penetraciju sa malo drugačijim osećajem zbog drugačijeg ugla.

"Pauk"

Lezite na leđa i podignite se na podlaktice, dok noge treba da budu savijene u kolenima. Istu pozu treba i onda zauzme. Vaša karlica treba da bude malo iznad njegove. Sami određujte ritam zabave.

"Spork"

Ukoliko volite "kašika" pozu, svideće vam se i ova. Umesti da ležite oboje sa strane, lezite na leđa, dok vaš partner treba telom da napravi ugao od 90 stepeni, između vaših nogu. Malo će se pomučiti, ali će mu se sigurno svideti.

Poza slična "69"

Ovo je kao misionarska poza, ali sa obrnutiom preokretom. Muškarac treba da bude okrenut ka vašim nogama. Rukama možete gurati njegovu zadnjicu i pomagati mu u pomeranju kukova, ali i menjati brzinu.

Stojeći

Verovatno se sećate igre u kojoj bi neko morao da vas drži za noge, dok se vi krećete rukama. Ova poza je slična tome, samo što noge treba da obavijete oko partnerovog struka. Iako verovatno nećete moći dugo da se držite u ovoj pozu, vredi je pokušati i staviti n alistu svega što ste isprobali.

Na joga lopti

Neka partner sedne na loptu za jogu, a vi na njega u pozi obrnute kaubojke. Pomeranje lopte će podpomoći penetraciji i učiniti seks mnogo boljim.

"Vodopad"

Neka vaš partner legne na ivicu kreveta, tako da gornjim delom leđa i glavom bude na podu. Sedite na njega i neka magija počne.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group