Vrhunska filmska ostvarenja koja je moguće ogledati samo jednom

Da li ste nekad odgledali film, nakon kog ste pomislili “sad i nikad više”?

Gledanje filmova je jedan od najstarijih hobija na svetu. Zaljubljenici u filmsku industriju jednostavno “gutaju” nova ostvarenja, uvek se rado prisećajući starih i upoređujući umeća glumaca na platnu. Raznolikost žanrova omogućava nam da se “preselimo” na određene lokacije, iskusimo različite emocije i jednostavno pobegnemo do naše stvarnosti.

Pojedini filmovi su sjajni kao “buka” u pozadini, dok nas drugi zaista navode da se sa njima poistovetimo. Odabrati dobru komediju, dramu, triler ili akcioni film za gledanje, nije lako obzirom da je ponuda vrlo bogata, međutim zahvaljujući recenzijama stručnjaka i kritikama publike možete pronaći na brojnim sajtovima preporuke za najbolje filmove odgređenog žanra.

Imajući to na umu, istražili smo za vas sferu”pogledati jednom i nikad više”. Zašto? Zanimalo nas je koje to filmove gledaoci smatraju toliko emocionalno traumatičnim da ne žele nikad više da ih pogledaju. Iznenađujuća je zapravo brojka filmova koja se nalazi na našoj listi. Od filmova koji govore o Holokaustu, do onih koji nas podsećaju koliko je život zapravo kratak i šta je u njemu važno.

Otvarajući ovo poglavlje saznali smo šta to većinu ljudi duboko dotiče, šta čini da im se srce steže, kako reaguju na neočekivane zaplete i rasplete i koje to filmove ne žele više nikad da pogledaju. Ostanite sa nama i saznajte koja se sve dela nalaze na našoj listi – fantastičnih ali za odgledati samo jednom – filmova.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group