Umetnost koja je pronašla svoje posebno "platno"

Umetnost koju nazivamo slikarstvo se tradicionalno odnosi na delo koje je nastalo na papiru, platnu ili na zidu.

Međutim za mnoge je upravo ovaj vid umetnosti daleko složeniji od toga. Make up umetnici u velikoj meri nam putem svojih radova pokazuju da je moguće lice bilo svoje ili tuđe, pretvoriti u platno na kom nastaju izvanredna dela. Jedna mlada umetnica po imenu Sarina, zaista pomera granice svojim umećem kada je slikanje po licu u pitanju.

Pre svega 3 godine ona je počela da se bavi ovom vrstom umetnosti i sa svakim novim delom, zapravo pokazuje svoj napredak. Sama umetnica kaže kako mnogi smatraju da je poprilično gubljenje vremena provesti sate i sate oslikavajući svoje lice da biste ga nekoliko minuta nakon završetka isprali, ali da ona to posmatra na sasvim drugačiji način. Za nju, ova vrsta umestnosti je poput terapije. Ona predstavlja umetničku formu u kojoj je sebe pronašla.

Njeni radovi su vrlo živopisni, puni jarkih boja i naglašenih detalja pri čemu joj dozvoljavaju da izrazi ono što trenutno oseća. Koristeći svoje lice umesto platna, ona zapravo izaziva vaše sećanje na njena dela da budu snažnija od večnosti. Oslikavanje lica, ovoj mladoj devojci omogućava da bude verna sebi i onom što ste trenutno dešava u njenom životu, bez potrebe da slepo sledi utabane korake pred sobom.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastičnu umetnost oslikavanja lica.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group