Trenutak kada se spoje umetnost i vizija

Biti umetnik je poprilično širok pojam.

Neko je pronašao način da bude umetnik u pravljenju torti, neko u slikarstvu, neko u stvaranju muzike a neko u izradi vina. Vrlo često se zapravo hobi, pretvara u unosan posao, koji cveta upravo zahvaljujući ljubavi koja stoji iza cele priče. Biti umetnik je mnogo više od želje da budeš po nečemu poznat. To je način izražavanja, način viđenja sveta, komunikacije sa drugima i ostavljanja neprocenjivog blaga pokolenjima koja dolaze.

 

Umetnost tetovaže je sama po sebi kompleksna. Od drevnih plemena koja su koristila tetovaže kao dokaz odrastanja, pa sve do modernih prikaza na telima savremenih ljudi koji imaju različita značenja. U moru tatu majstora teško je biti jedinstven, originalan i prepoznatljiv. Potrebno je pronaći ono nešto što samo vama leži i što vam polazi za rukom da prikažete na koži, kada imate alatke za tetoviranje pri ruci.

Danas vam predstavljamo rad jednog izuzetnog umetnika koji je pronašao način da bude primećen. Njegovo ime je Hakan Adik i bavi se izradiom realnih mikro tetovaža. Njegov stil predstavlja savršenu mešavinu minimalizma i realizma u boji. Rad ovog neobičnog mladića inspirisan je slikama, filmovima, ilustracijama i kolažima. Na sebi svojstven način on je uspeo da spoji ljubav prema umetnosti i svoju viziju njihovog predstavljanja na ljudskom telu.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group