Top 5 seksi filmova koje morate pogledati

Ako planirate da veče provedete gledajući filmove sa seksi tematikom, obucite se lagano jer ovi koje vam predstavljamo su suviše "vreli"!

Odabrali smo 5 seksi filmova koji će vam sigurno zagolicati maštu. Smestite se udobno i uživajte u scenama koje su pune mišićavih tela, šarmantnih osmeha i koje donose mnogo varnica.

1. „Fifty Shades Darker“

Ako ste gledali prvi deo ovog filma, srdačno vam preporučujemo da odgledate i nastavak. Kristijan i Ana vas očekuju u vrelom nastavku "Pedeset nijansi mračnije" i čini se da njihova veza postaje još strastvenija. Kada pomislite da je sve već rečeno i viđeno u prvom delu, drugi dolazi kao neverovatno otkriće.

                                    

2. „Tulip Fever“

U XVII veku u Amsterdamu mladi umetnik se zaljubljuje u udatu ženu, pošto je angažovan da naslika portret nje i njenog muža. Dama njegovog srca je mnogo mlađa od svog muža i ne može da odoli strastima mladog umetnika. Film ima neverovatnu glumačku ekipu, među kojima ćemo videti Alisiju Vikander, Karu Delevinj, Dejna Dehana i druge. 

                                     

3. "Baywatch"

Ako ste tokom 90-ih godina pratili čuvenu seriju „Čuvari plaže“, svideće vam se film koji nosi identičan naziv. U filmu glavne uloge tumače Zek Efron, Dvejn Džonson, Aleksandra Dadario, Keli Rorbak i u njemu vas očekuje mnogo "vrelih" scena, pod još vrelijim Suncem.

                                     

4. "Wonder woman"

Warner Bros se pobrinuo kao i uvek za svoje fanove fantastike i ostvarenje “Wonder Woman” rediteljke Peti Dženkins, je baš ono što nam je potrebno na pragu leta. Sa Gal Gado, Krisom Pajnom, Lusi Dejvis, Koni Nilsen, Robin Rajt, Lisom Loven Kongsli i Denijem Hjustonom u glavnim ulogama, sedećete kao na iglama.

                                     

5. „Justice League“

Džejson Momoa igra u ovom vrhunskom ostvarenju na koje se dugo čekalo. Ali, on nije jedini seksi čovek u filmu - videćete Henri Kavila kao Supermena, Ben Afleka kao Betmana, Ezru Milera i Rej Fišer. Ponešen svojom obnovljenom verom u čovečanstvo, Brus traži pomoć svoje nove saveznice da bi se suočio sa novom opasnošču. Betmen će oko sebe okupiti tim super heroja kao odgovor novoj pretnji koja ugrožava čovečanstvo. 

                                         

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group