Neverovatne fotografije koje će vas navesti da zastanete i pažljivo gledate

Takmičenje Creative Photo Awards tradicionalno se organizuje svake godine i uključuje 17 kategorija za savremenu fotografiju.

Inovativni pristupi fotografiji izazivaju očekivanja posmatrača i nude oduševljenje na svakom koraku. Ove godine, možemo slobodno da primetimo da je konkurencija bila poprilično velika. "The Lake" je naziv pobedničke fotografije za 2021. godinu iza koje stoji iranski fotograf Masoud Mirzaei.

Fotografija je snimljena na jezeru Urmia, najvećem jezeru na Bliskom Istoku i šestom po veličini slanom jezeru na svetu, smeštenom između provincija istočnog i zapadnog Azerbejdžana. Ova neverovatna fotografija je odabrana među desetinama hiljada slika koje su stigle iz čak 137 zemalja. Ovaj međunarodni konkurs za kreativnu i umetničku fotografiju je prilika zaljubljenicima u pogled kroz objektiv da pokažu svoje umeće i viđenje sveta.

Pobedničke slike za svaku kategoriju biće prikazane na izložbi "Pitam se da li možete" tokom festivala dodele nagrada u Sieni, u Italiji od 23. oktobra do 5. decembra. U našoj galeriji danas imate priliku da vidite te neverovatne fotografije koje su stavile pred stručni žiri zaista težak zadatak. Svaka od njih nosi u sebi posebnu priču sa kojom se posmatrač može poistovetiti.

Dozvolite sebi da pogledate otvorenog srca.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group