Narodno pozorište besplatno strimuje sve svoje predstave

Kako bi se građanima Srbije olakšao boravak kod kuće zbog situacije sa korona virusom, Narodno pozorište u Beogradu izjavilo je da će na društvenim mrežama pozorišta moći da se gledaju predstave...

Ministarstvo kulture danas je pozvalo sve ustanove kulture da omoguće građanima pristup kulturnim događajima putem interneta. Narodno pozorište u Beogradu se oglasilo i potvrdilo da će pozorišne predstave moći da se gledaju na internet sajtovima i društvenim mrežama.

Na ovaj način građani neće biti odsečeni od kulturnog dela života i moći će da uživaju u svojim omiljenim predstavama, na malo drugačiji način, ali će zato biti u svojim domovima i izbeći će okupljanja ljudi koja su sada kritična za prenošenje Covid 19 virusa zbog kojeg je u nedelju proglašeno vanredno stanje u Srbiji.

Zapratite Facebook stranicu "Narodno pozorište u Beogradu", kao i Youtube stranicu Narodnog pozorišta kako biste mogli da uživate u predstavama.

Foto:Narodno pozoriste

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group