Najlepše replike iz filma The Notebook

Nezaboravne replike iz filma "Notebook" još uvek izazivaju buru emocija.

Prošlo je 13 godina od premijere filma "The Notebook" koji je snimljen po knjizi Nikolas Sparksa. Film, kao i knjiga obiluje lepim mislima i nijedan čovek ne može ostati ravnodušan kada ih čuje ili pročita.

Danas se podsećamo najlepših!

"Napisao sam ti 365 pisama. Pisao sam svaki dan. Još uvek nisu završena... još nisu spremna.“

"Neće biti lako. Biće veoma teško. I moramo svaki dan da radimo na tome, ali želim to da uradim jer te želim. Želim celu tebe, zauvek, ti i ja, svaki dan."

"Ako si ti ptica... I ja sam ptica."

"Bilo je stvarno, zar ne? Ti i ja. Tako davno, bili smo samo deca. Ali voleli smo se, zar ne?

"Najlepša ljubav je ona koja budi tvoju dušu. Ona što posadi vatru u našim srcima i donosi mir. "

"Ovde je moja draga. Gde je ona, tamo je moj dom."

"Možeš li učiniti nešto za mene, molim te? Možeš li zamisliti svoj život? Za 30, 40 godina od sada, gde se vidiš? Ako si sa njim, onda idi, odlazi! Već sam te jednom izgubio, mislim da mogu ponovo, ako je to ono što zaista želiš."

"Oni se ne slažu mnogo. U stvari, retko su se složili o bilo čemu. Oni su sve vreme izazivali jedno drugo. Ali uprkos njihovim razlikama, imali su jednu zajedničku osobinu - bili su "ludi" jedno za drugim.

"Prestani da razmišljaš o tome šta svi žele. Prestani misliti o tome što ja želim, što on želi, šta tvoji roditelji žele. Šta ti želiš?"

"Mislim da ljubav može učiniti sve što želiš."

"Mogu biti zabavan ako želiš. Ja mogu da sanjam... mogu da budem pametan, praznoveran, smeo... ja mogu biti sve što želiš. Samo mi reci i ja ću to uraditi za tebe."

"Letnje romanse počinju iz raznih razloga, ali na kraju krajeva, sve imaju jednu zajedničku stvar. One su zvezde padalice, spektakularan trenutak svetlosti na nebu i prolazni tračak večnosti koji u trenu nestane."

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group