Fascinantan način iskazivanja emocija jednog fotografa

Italijanski fotograf je sa javnošću podelio svoja osećanja i spoznaju sveta koji ga okružuje na vrlo neobičan način.

Putem vrlo emotivnih slika koje su pred vama on je predstavio svoj unutrašnji svet i ogolio svoje emocije, sa svima onima koji su voljni da zastanu i pogledaju, i slušaju svakako.

Davno je rečeno, da je zapravo umetnost vrsta vrata kroz koja unutrašnji svet pojedinca izlazi u susret spoljašnjem. Umetnost predstavlja oblik manifestacije nesvesnosti i most između božanskog i ljudskog života. 

Italijanski fotograf, Fabio Interra, rođen je u malom gladu na severu ove zemlje. Putem svog rada, on pokazuje kako je kompozicija odnosno sklad svih elemenata neophodan za ideju i priču, kako bi ona bila prenesena. Fabio u svom radu manipuliše bojama i spektrom svetla kako bi se približio slikama starog stila. Još dok je bio vrlo mlad zanimala ga je vizuelna umetnost, i sve dok nije uzeo olovku u ruke, nije osećao potrebu za stvaranjem složenih slika, konceptualno razvijenijih i zrelijih.

Njegova veština brzo se razvila nakon što je učestvovao na umetničkim kursevima na kojima je usavršavao slikarske tehnike. Studije fotografije Fabio je završio u Milanu, od kad ni jednog trenutka nije ispuštao fotoaparat iz ruku.

Ovom prilikom imate mogućnost da vidite neke od najboljih radova koji krase njegov portfolio, a koji služe kao istinska inspiracija svim umetničkim dušama, i novim još neotkrivenim talentima.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group