Art Dragstor u Galeriji ŠTAB

U četvrtak 12. oktobra sa početkom u 19 časova u Galeriji ŠTAB, u TC Galerija kod ulaza broj 2, biće otvorena kolektivna izložbe slika, crteža, fotografija i tapiserija ART DRAGSTOR, na kojoj će 15 najperspektivnijih srpskih autora mlađe generacije prikazati i ponuditi na prodaju svoje umetničke radove.

ART DRAGSTOR nastao je 2015. godine sa idejom da se kroz organizaciju serije događaja – izložbi na kojima umetnici sami prodaju svoje umetničke radove stvori mogućnost da se najširoj publici ponude kvalitetna umetnička dela od printova do originalnih crteža, slika i fotografija, po pristupačnm cenama  i da se na ovaj način kroz interaktivan pristup u neformalnoj i opuštenoj atmosferi upoznaju umetnici i kupci. Kao i nekada, na ovogodišnjem ART DRAGSTORU kolekcionari i ljubitelji umetnosti imaće priliku da sa najperspektivnijim mladim umetnicima u Strbiji, prodiskutuju o njihovim idejama, umetnosti i od njih čuju sve o izloženim umetničkim radovima, pre nego što ih kupe i odnesu svojim kućama.

Svi autori biće prisutni na otvaranju izložbe, kao i za vikend 14. i 15. oktobra od 13 do 20 časova kada će biti organizovani posebni prodajni dani u okviru akcije “Šoping festival” u TC Galerija.

Cilj organizovanja Art Dragstor događaja – izložbi je pružanje podrške i povećavanja vidljivosti mladih umetnika i umetničkih grupa koji na ovaj način imaju priliku da se pojave u javnosti  i pokažu svoje radove na umetničkom tržištu, ali i da se ljubiteljima umetnosti olakša pristup najkvalitetnijim umetničkim delima mladih autora domaće savremene umetničke scene.

Na ovoj prodajnoj kolektivnoj izložbi savremenih mladih autora moći ćete da vidite i prisvojite dela: Aleksandra Smederevca, Aleksandre Ilić, Ane Simić, Ananija Bešovića, Antanasija Punoševca, Bogdane Perić, Dunje Ćorlomanović, Gorana Mitića, Marije Solujić, Marka Reeboskica, Miljana Stevanovića, Petra Aleksića, Sare Milojević, Stefana Jovanovića i Teodore Nešković.

Organizatori izložbe su Umetnička inicijativa KvART BW i Galerija ŠTAB. Radno vreme galerije je svakog dana od 11 do 21h. Ulaz je slobodan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group