7 novih romantičnih filmova koje treba da pogledate ovog leta

Ako ste ljubitelj romantičnih ljubavih filmova, preporučujemo da ovog leta pogledate nove filmove romantičnog žanra koji će ulepšati opuštene večeri i vikende sa vašim prijateljima, ali su ovi filmovi rezervisani samo za vas (i eventualno vašeg partnera).

Da bi vam olakšali pretraživanje noviteta, preporučujemo nekoliko filmova koji će privući vašu pažnju.

1. Aloha

Film je imao svoju premijeru pre nekoliko nedelja i privlači gledaoce odličnim glumcima i zabavnom pričom. Ffantastičan tim se sastoji od Bradli Kuper,a Rejčel Adams, Eme Stoun i Alek Boldvina. Bivši vojnik Brajan Gilcrest, koga igra Bredli Kuper, vraća se na Havaje u svoju staru vojnu bazu da bi obavio jedan ugovorni posao. Susreće se sa svojom bivšom devojkom prema kojoj i dalje gaji osećanja,ali upoznaje i mladog pilota Emu Stoun koja će ga zaintrigirati.


2. Testament of Youth

Pripremite se da uživate u istorijskom, romantičnom filmu u kojem glumi zvezdu Game of Thrones, Kit Harington, i glumi zajedno sa njim nova nada Holivuda, Alisija Vikander. Radi se o priči o ljubavi i ratu, baziranoj na memoarima autorke Vere Brittain iz Prvog svetskog rata. U memoarima ona opisuje putovanje od mladalačkih nada i snova do ivice očaja i nazad. Njen verenik i svi njeni prijatelji su otišli na ratište, a ona se prijavila da radi kao medicinska sestra, te je tako svedočila ratnom hororu. Reditelj filma je James Kent, a u njemu glume Alicia Vikander kao Vera, Kit Harington kao njen verenik, te Hailei Atvell, Dominik Vest, Emili Vatson, Miranda Ričardson, i Taron Egerton.

3. Madame Bovary 

Najnoviji film adaptacija klasičnog 19. veka, nije samo film o ljubavi, usamljenosti, povremenim aferama, već film o strasti i želji koja je jača od njih.

4. Infinitely Polar Bear

Film je hit na filmskim festivalima ove godine i prati priču o depresivnom ocu koji želi da povrati poverenje njegove supruge i ćerke. Naravno, ništa ne ide kako je planirano. Mark Rafalo glumi Kamerona Stjuarta, aristokratu bez prebijene pare, sa ozbiljnim mentalnim - poremećajem. Njegov opušteni pristup porodičnoj, finansijski bezizlaznoj situaciji, daje vedrinu i humor filmu. Rediteljka Maja Forbs zasnovala je priču na sopstvenoj porodičnoj situaciji.


5. Paper Towns

Ovo je drugi roman Jon Grina koji je poznat po neverovatno popularnom “The Fault in Our Stars“. Uloge tumače model Kara Delevinj, koja iznenađuje svojim uspešnim američkim akcentom, a njen mladi partner je Net Volf.

6. Sleeping With Other People

Džejson Sudeikis i glumica Nataša Lion su zavisnici od seksa u komediji koje ne smete da propustite ovog leta. Lejni i Džejn imali su vezu "za jednu noć" još dok su bili na koledžu. Sreli su se 12 godina kasnije i ustanovili da imaju zajednički problem - monogamiju - jer nijedno od njih ne može da ostvari dužu vezu...


7. We are Friends 

Zak Efron i Emili Ratajkovski su veliki dvojac u ovoj zabavnoj komadiji. U filmu obiluju scene sa izlascima, muzikom i romantičnim gestovima.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group