Žerar Pike je potvrdio svoju vezu sa Klarom Čiom Marti na društvenim mrežama

Težak razvod Šakire i Žerara Pikea nisu pratili samo lenji, jer je par svoju odluku objavio u junu prošle godine, posle 11 godina braka.

I dok pevačica piše pesme o svom bivšem suprugu koje obaraju sve rekorde, on izgleda nimalo ne očajava. Fudbaler je konačno ozvaničio svoju novu vezu na društvenim mrežama nežnom zajedničkom fotografijom sa svojom novom izabranicom. Na selfiju je sa svojom 23-godišnjom devojkom, a fotografiju nije opisivao, jer dodatne reči nisu potrebne!

Pike je objavio fotografiju samo dve nedelje nakon što ga je Šakira osudila u svojoj novoj pesmi BZRP Music Session #53.

Uoči objavljivanja pesme, Šakira se obratila emotivnom, ali uzbudljivom porukom. Pevačica je napisala da oni koji su izdani moraju da nastave da veruju. „Čak i ako nas je neko izdao, moramo nastaviti da verujemo drugima. Kada se suočite sa prezirom, nastavite da prepoznajete svoju vrednost. Zato što ima više dobrih nego loših ljudi. Ima više empatičnih nego ravnodušnih ljudi. Manje je onih koji odlaze od onih koji ostaju sa nama“, napisala je zvezda.

Šakira je takođe izrazila uverenje da bol može podstaći rast. „Naše suze nisu uzaludne, one navodnjavaju tlo iz kojeg će niknuti naša budućnost i čine nas ljudima, da i kada doživimo bol u srcu, možemo da nastavimo da volimo“, rezimirala je zvezda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group