Zendeja je modna ikona 2021. godine

CFDA će odati priznanje mladoj zvezdi na predstojećoj dodeli nagrada.

Zendeja je najnovija modna ikona u istoriji CFDA nagrada od juče. Američki savet modnih dizajnera najavio je da će na svom sledećem događaju 10. novembra uručiti nagradu „Fashion Icon 2021“ mladoj zvezdi koja je ove godine postala najmlađa dobitnica Primetime Emmy Awards nagrade glumeći u dramskoj seriji, "Euphoria".

Zendeja je imala impresivnu sezonu sa svojim nastupima na crvenom tepihu, o kojima se dugo govorilo u medijima. U saradnji sa svojim stilistom Lo Roučem, pojavila se na dodeli Oskara u žutoj Valentino Couture haljini, u impresivnoj Balmain haljini boje kože na premijeri filma "Dune" na Venecijanskom filmskom festivalu, u vintage YSL haljini na događaju Essence Black Women na Hollywood Awards i u vintage Versace na BET nagradama, kojom je želela da oda počast Bijonse.  

Među njenim ostalim modnim dostignućima za ovu godinu je lansiranje rodno fluidne kolekcije odeće Daya by Zendaya, kao i činjenica da je postala ambasador brendova Lancôme, Bvlgari i Valentino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cfda (@cfda)

Još jedna glumica – za čiji je stil takođe zadužen Lo Rouč - koja se istakla svojim nastupima na crvenom tepihu i koja će biti nagrađena nagradom „Face of the Year“ od CFDA je Anja Tejlor-Džoj. Njen zadivljujući nastup u seriji "The Queen’s Gambit" obezbedio joj je mesto na svim dodelama nagradama gde se istakla svojim stilom koji je jedinstven i vrlo maštovit.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cfda (@cfda)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group