Lifestyle - Celebrity

U krevetu sa zvezdicama: neočekivane izjave poznatih zvezda

Donosimo vam intimne detalje o životu zvezda iz prve ruke…

Lejdi Gaga

"Volim seks! Imam senzorsko pamćenje - to je nešto veoma moćno. Ja mogu osetiti orgazam samo ako razmišljam o tome." - rekla je pevačica. Predlažemo da dobitnica šest "Gremi" nagrada pokuša "da pije iz imaginarnog šoljice kafu da bi osetila ukus i aromu." I nakon toga je "na višem nivou".

Merilin Monro

"Ne mogu da spavam sa muškarcem ukoliko čak i malo ne verujem da ga volim" – rekla je ikona svetske kinematografije.

Lindzi Lohan

"Moja mama će me ubiti ako vodim razgovore o seksu sa strancima. Ali, ja ne želim da ulazim u monogamnoj vezi sada. Da, ja se sastajem sa nekoliko ljudi. Serija "Seks i grad". To je mesto gde su devojke sebi dozvolile da spavaju sa mnogo ljudi."- još jedna je izjava zloglasne dame, koja je izazvala mnogo buke u štampi.

Odri Hepbern

"Seksualnu privlačnost nije moguće meriti. Ne treba mi spavaća sobu da pokažem svoju ženstvenost. Mogu da budem seksi čak i kada berem jabuke sa drveta, ili stojim na kiši."

Hajdi Klum

Tajna za održavanje strasti u braku, prema rečima supermodela je da jedni druge iznenađujete, koliko god je to moguće. Na primer, bivši muž Hajdi Klum – iznenadio je jednog dana Hajdi, kada joj je šaputao na uvo: "Hej, bejbi! U 18.00 srešćemo se u ormaru u spavaćoj sobi. "Kako može da vam bude dosadno? – izjavila je Hajdi.

Šer

Da li se iko seća da su u ranim osamdesetim, Šer i Tom Kruz bili zajedno? Činilo se kao da su došli sa različitih planeta! Pa ipak, posle skoro trideset godina nakon odnosa, pevačica je rekla da može sigurno uključiti Tom Kruza u top 5 svojih najboljih ljubavnika. I dodala je: "Tom je veoma vreo u krevetu i sjajan momak.”

Kameron Dijaz

Tajna večne mladosti plavuše, kako ona kaže je: "Mnogo vode, puno smeha i mnogo seksa. Poslednja tačka je naročito važna! "

Anđelina Džoli

Glumici nije strano da govori o svojoj seksualnoj prošlosti, ali ona nije toliko često govorila o seksualnim scenama u realnom vremenu. Međutim, u 2008. godini, Džoli je nagovestila da joj trudnoća sa blizancima Vivijen i Noks nije oduzela strast prema Bred Pitu. Naprotiv! "Trudnoća - savršeno vreme za seks. Moramo da budemo mnogo kreativni u krevetu - možete se zabaviti svim srcem."

Gvinet Paltrou

U aprilu 2012. godine, jedna od najpristojnih žena u Holivudu, na pitanje o svom omiljenom seksualnom položaju čvrsto je izjavio: "Ja volim sve!"

Bijonse

U dokumentarnom TV filmu o životu dive, ona je izjavila pred kamerama: "Kada sam uplašena, stvarno uplašena da idem dalje, jedina stvar koja mi treba da se oslobodim napetosti je vođenje ljubavi sa mojim suprigom."

Eva Longoria

Sudeći po rejtingu lude knjige "50 Nijansi sive" mnoge očajne domaćice sanjaju da budu vezane. Ali, jedina koji je imala hrabrosti da prizna je Eva Longoria. "Volim kad čovek ima moć. Vezivanje je vrlo seksi..."

Eva Mendes

To je moj lični rekord, "Imala sam seks u svih 50 država. U osnovi ovo je mladalačko iskustvo. Možda. Svež i čist vazduh..."

Miranda Ker

"Ne postoji ograničenje do savršenstva. Uvek pitam partnera za mišljenje. Volim da se usavršavam, u seksu posebno, i da učinim sve što je moguće da veze bude samo bolja i bolja." Upitana o najneobičnijim erotskim eksperimentima, Miranda je kratko odgovorila: "Imala sam orgazam u vazduhu. I sama. I zajedno. "

M.L.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group