Tužioci traže zatvorsku kaznu za Šakiru

Kolumbijska pevačica je već nekoliko godina umešana u suđenje za neplaćanje poreza u iznosu od 14,5 miliona evra.

Prema izveštajima, Šakira je utajila porez na prihod od imovine između 2012. i 2014. godine, ali se umetnica naravno ne slaže sa ovom presudom, navodeći da je u tom periodu živela na Bahamima, a ne u Španiji, iako tužilaštvo insistira da se u to vreme već zabavljala sa fubalerom Žerarom Pikeo koji je igrao u Barseloni, i samim tim provela dosta vremena u ovom gradu. 

Prema istrazi, u Šakirinom slučaju postoje i otežavajuće i olakšavajuće oklonosti; prema navodima, ona je skrivala svoje prihode, dok je sa druge strane uplatila 17.2 miliona evra za porez. U bliskoj budućnosti, kada sud Barselone bude doneo konačnu presudu u ovoj priči, u najgorem slučaju slavna pevačica može završiti u zatvoru. 

Podsetimo se da se početkom leta saznalo za razvod Šakire od oca njene dece, fudbalera Žerara Pikea. Razlog za razvod je bila prevara sportiste. Nedavno su verni fanovi pevačice izviždali nevernog bivšeg muža tokom jednog od mečeva, a prema nekim izveštajima, Pike sada pokušava da uspostavi kontakt sa bivšom ženom i obnovi brak.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group