Tim Barton i Monika Beluči potvrdili su glasine o njihovoj ljubavnoj vezi

Tim Barton pronašao je novu ulogu za sebe – postao je momak najlepše žene sveta.

Reditelj i Monika Beluči potvrdili su dugogodišnje glasine o zabavljanju ljubeći se pred paparacima. Na fotografijama se vidi kako se poznate ličnosti tokom šetnje na Dan zaljubljenih u Santa Moniki ljube na ulici. Par se takođe držao za ruke dok Tim nije zagrlio Moniku dok su ulazili u restoran.  

Iako su Monika i Tim bili prijatelji više od 15 godina, priča se da su počeli da se zabavljaju nakon Lumijer filmskog festivala u Lionu, koji je održan u oktobru 2022. Beluči je prisustvovala festivalu kao počasni gost i uručila reditelju Lumijerovu nagradu za životno delo. Ove nedelje je francusko izdanje Paris Match pisalo da su se Barton i italijanska glumica upoznali još 2006. godine na stepenicama Kanskog festivala, ali su se zbližili iza kulisa Lumijera.

Podsetimo, Bartonova poslednja veza bila je sa Helenom Bonam Karter, sa kojom je raskinuo 2014. posle 13 godina braka. Bivši par ima 19-godišnjeg sina Bilija i 15-godišnju ćerku Nel. Što se tiče Monike Beluči, ona i umetnik Nikola Lefevr prekinuli su vezu 2019. Pre toga, glumica je bila udata za Vensana Kasela od 1999. do 2013. godine i imaju dve prelepe ćerke: 18-godišnju Devu i 12-godišnju Leoni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group