Tejlor Svift snima svoju seriju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Tejlor Svift je jedna od najpopularnijih pevačica našeg vremena.

Na njenim koncertima uvek je hiljade fanova iz svih zemalja sveta, a njeni muzički albumi se prodaju rekordnom brzinom i zauzimaju prva mesta na top listama.

Međutim, zvezda se tu ne zaustavlja i pokušava da se oproba u svetu filma. Naime,  prošle godine je Tejlor Svift nominovana za Oskara za svoj kratki film „All Too Well“ i okušala se kao glumica, a danas je postalo poznato da želi da snima seriju.

Insajderi su podelili da Tejlor Svift namerava da bude inspirisana svojim iskustvom u romantičnoj vezi i stvori pravi serijski projekat. Predsednik Searchlight studija Dejvid Grinbaum nagovestio je da već radi sa pevačicom na novoj priči: „Tejlor je jedinstvena umetnica u svojoj generaciji i pripovedač. Velika je privilegija i radost raditi sa njom dok čini prve korake na svom novom kreativnom putu.“

Sama Tejlor Svift je ranije u jednom intervjuu priznala da uživa u isprobavanju novih uloga i snimanju filmova: „Volela bih da nastavim da pravim male korake u ovoj oblasti. Želim da snimim film i čekam pravu priliku da se pojavi na horizontu jer volim da pričam priče na ovaj način."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group