Starija ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur govorila je o razvodu roditelja

Porodična idila...

Demi Mur i Brus Vilis su se razveli 2000. godine. U braku, holivudski par je dobio tri ćerke. I uprkos činjenici da su bivši supružnici morali da se rastanu, zadržali su topao odnos prema deci i jedno prema drugom.

To je još jednom potvrdila najstarija ćerka Demi Mur i Vilisa, Rumer. U intervjuu za People, ona je izrazila zahvalnost svojim roditeljima što svoju decu nisu podelili među sobom i što su im pružili dobro vaspitanje i ostali porodica.

„Neverovatno sam zahvalna svojim roditeljima, koji su se čitavog života trudili da nikada ne osetim da moram da biram između njih. Imam mnogo prijatelja čiji su se roditelji razveli kada su bili mladi, i videla sam kako su morali da biraju sa kim će provoditi praznike. Ja i moje sestre ovo nismo morale da radimo i veoma sam zahvalna svojim roditeljima na činjenici da im porodica ostaje prioritet, makar i u drugačijem obliku“, rekla je Rumer.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group