Sin Odri Hepbern objavio je knjigu o usponima i padovima legendarne glumice

Uvek ćemo ti se diviti, mala Odri!

Najmlađi sin Odri Hepbern, Luka Doti najavio je novu knjigu - Odri Hepbern u Parizu. Biografiju legendarne glumice dopunjuje 200 fotografija i, naravno, živopisne priče onih koji su je najbolje poznavali tokom njenog života.

Knjiga opisuje život Odri Hepbern u gradu svetlosti, od njene prve posete 1951. pre legendarnog susreta sa velikom Kolet do njenih poslednjih dana kao ambasador dobre volje UNICEF-a. „Odri Hepbern u Parizu“ obuhvata 25 poglavlja koja detaljno govore o njenom životu, a svako poglavlje se fokusira na specifične aspekte života u Parizu koji su uticali na njen odnos prema ovom velikom gradu. To je bilo rodno mesto poznatih filmova u kojima je Odri glumila i bilo je mesto za elegantne ili udobne porodične trenutke. Crvena nit koja prolazi kroz ceo Odriin život je priča o njenom prijateljstvu sa genijalnim Iberom de Živanšijem. Saznaćete o mestima koja je posetila, njenim omiljenim hotelima, njenim prijateljstvima, njenoj kultnoj modi, premijerama filmova, njenim brakovima, razvodima, njenim sinovima, i što je najvažnije, njenoj perspektivi na život iz njenih sopstvenih reči.

„Iznenađujuće je, ali najviše od svega sam osetio radost“, rekao je Luka Doti o procesu stvaranja knjige. Sin se ponovo upoznao sa višestrukom ličnošću svoje velike majke kroz priče o plesu do zore na zabavama, putovanju sa koferom sa intimnim fotografijama i saznao neke tajne iz njenih ličnih dnevnika.

"Ova knjiga je bila ljubavni rad koji sam oduševljen da podelim sa svima vama. Svaka reč, citat i fotografija su pažljivo odabrani. Bilo da ste doživotni obožavatelj Odri ili ste je tek danas otkrili, ova knjiga je za vas. Kroz svako poglavlje ima neispričanih priča i činjenica koje će iznenaditi čak i najposvećenije fanove. Nadam se da ćete uživati čitajući ovu knjigu kao što sam ja uživao u stvaranju. Sa puno ljubavi, predstavljam vam ODRI HEPBERN U PARIZU", rekao je Luka Doti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group