Šer ne želi da prihvati da će uskoro imati 80 godina

Šer će možda imati 80 godina za tri godine, ali to ne znači da će prestati da primenjuje svoje omiljene navike.

Ne želeći da prihvati da je došao trenutak ulaska u devetu deceniju života, legendarna pevačica izjavljuje da će nastaviti da primenjuje svoje različite beauty tajne.

"Ne mogu da verujem da ću imati 80 godina, pre nego što bih želela", rekla je 77-godišnja superzvezda. "I dalje ću nositi farmerke i dugu kosu i dalje ću raditi iste stvari koje sam oduvek radila."

Popularna pevačica je ponovila da nije spremna da se odrekne „spoljašnjih“ znakova mladosti – farmerki i duge kose – jer se i dalje oseća mladom kao i uvek.

Legendarna zvezda veruje da geni igraju važnu ulogu u tome kako starite i menjate izgled kako godine prolaze. „Geni moje porodice su neverovatni“, rekla je Šer, čija je majka Džordžija živela 96 godina. „Ne znam da li me to što starim čini mlađom. Pratim trendove. Imam mnogo novih prijatelja, ali imam i stare prijatelje. Iskreno, ne pokušavam da se osećam mladom. Ne pokušavam da budem mlada. Ja sam ono što jesam. Samo se dobro snalazim.“

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group