Selin Dion snima dokumentarac o sopstvenom životu

Ikona sveta muzike i stila, Selin Dion, dobiće svoj sopstveni dokumentarac fokusiran na njen lični život i karijeru…

Prema zvaničnoj medijskoj objavi, “dokumentarac će poslužiti kao film koji definiše jednu od odmah prepoznatljivih, naširoko poštovanih i najuspešnijih dama iz šou biznisa i industrije pop muzike. Pored toga, dokumentarac će biti snimljen uz potpunu podršku, saglasnost i učestvovanje Selin”.

Sa režijom koju potpisuje Irena Tejlor, nominovana za Oskara, ovaj za sada neimenovani projekat će biti deo Sony Music Entertainment Premium Content divizije, u saradnji sa Sony Music Entertainment Canda i Vermilion Films. “Oduvek sam bila kao otvorena knjiga za moje fanove, i smatram da će Irena sa svojim senzibilitetom i promišljenom kreativnošću moći svima da prikaže deo mene koji do tada nisu imali prilike da vide. Znam da će ona ispričati moju priču na najiskreniji način”.

Poznata po svojim hit pesmama poput “Because You Loved Me,” “The Power of Love” i temi Titanika “My Heart Will Go On,” Dion je prodala više od 250 miliona albuma širom sveta, dok je takođe osvojila i brojne nagrade tokom svoje muzičke karijere. Tejlor se nada da će otkriti više njene priče u intervjuu koji će uraditi u sklopu dokumentarca.

“Ova avantura sa legendarnom Selin Dion je neverovatna prilika za mene. Pristup za istraživanje njenog života i karijeru, daće mi priliku da stvorim višestrani portret ikonične, globalne superzvezde, dok se takođe radujem da ga podelim sa čitavim svetom”, kaže ona.

Zvanični datum premijere dokumentarca još uvek nije objavljen.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group