Selena Gomez proslavila 30. rođendan u bajkovitoj Versace haljini

Pop zvezda i glumica, Selena Gomez, provela je veći deo svog života pod svetlima reflektora, tako da oni koji se sećaju njenog pojavljivanja na scenu kao dečje zvezde Diznijevog kanala mogu biti iznenađeni kada saznaju da je ovog vikenda proslavila svoj 30. rođendan.

Vreme neumitno teče, a prošlog petka, Selena Gomez je napunila 30 godina, dok je u subotu uveče rođendan proslavila privatnom žurkom u svom domu u Los Anđelesu. Mesto je izgledalo kao bašta u punom cvatu puna grimiznih ruža i upaljenih sveća po podu.

Za dobrodošlicu svojim poznatim prijateljima, uključujući Kamilu Kabeljo i Avu Maks, odabrala je bajkovitu haljinu brenda Versace. Njena stilistkinja i prijateljica Kejt Jang kreirala je još jedan izgled sa retro elementima u kom je Selena izgledala kao iz starog holivudskog filma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Maksi haljina od tila bila je savršen balans između vintage i modernog, dok je meka puderasto roze nijansa sa suptilnim vezenim perlama odgovarala večernjem pastelno ružičastom dekoru.

Povodom svog 30. rođendana, Selena se prisetila 20-ih i podelila neke misli sa svojim pratiocima na Instagramu:

„Dvadesete su bile putovanje ispunjeno dobrim, teškim i lepim trenucima koje nikada neću zaboraviti. Svaka godina je pomogla u oblikovanju osobe kakva sam danas. Posle nekoliko dana radosti i zabave, srce mi je puno zahvalnosti i mogu reći da već počinjem da uživam u svojim 30-im godinama.”

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group