Scarlett Johansson će postati majka po drugi put

Scarlett Johansson i njen suprug, scenarista Saturday Night Live, Colin Jost, postaće roditelji. O tome pišu zapadni mediji pozivajući se na razne izvore iz okruženja glumice.

„Scarlett očekuje bebu. Rodiće se vrlo brzo. Ona i Colin su veoma uzbuđeni '', rekao je jedan insajder. Želela je da sakrije trudnoću od znatiželjnih očiju, dodao je drugi izvor. "Ali Scarlett je trudna, to je sigurno!"

Glasine da Johansson očekuje bebu pojavile su se u junu kada je glumica preskočila nekoliko događaja povodom obeležavanja izlaska novog filma, „Crna udovica“. „Nije razgovarala sa novinarima, ograničavajući se na nekoliko intervjua, što je čudno, jer govorimo o filmu u kom je Scarlett igrala glavnu ulogu, a takođe je i izvršni producent“, kaže insajder. „Umesto toga, odlučila je da sve sastanke održi online, tako da poslednjih meseci nismo videli Scarlett uživo.“

„Johansson voli da leto provodi u Hamptonsu. Često je možemo videti na plaži dok šeta sa psima ili pije kafu u lokalnom kafiću. Ali ovog leta Scarlett se nije pojavljivala, kao da je želela da izbegne pažnju“, - rekao je drugi izvor.

Podsetimo, 36-godišnja Johansson i 39-godišnji Jost venčali su se prošle jeseni na skromnoj ceremoniji.

Prema glumici, ona i Colin se poznaju dugo, iako su počeli da se zabavljaju tek nakon šest godina od svog poznanstva. 2011. godine, kada su ih prijatelji upoznali.

Pre nego što je pozvao na sastanak, Colin je morao da sačeka da se glumica razvede od svog drugog supruga, francuskog novinara Romaina Dauriaca. Iz ovog braka Scarlett ima šestogodišnju ćerku Rose.

„Tako je smešno - komunicirati s nekim dugi niz godina, a zatim početi da se zabavljaš s njim“, - kaže glumica. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group