Sarah Jessica Parker se ne plaši starenja i sede kose

Izgled Andie Macdowell, koja se pojavila na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Kanu sa svojom prosedom kosom, čini se da je nehotice pratila Sarah Jessica Parker, koju su paparazzi uhvatili na ulicama Hemptona.

Carrie Bradshaw, koja će se uskoro vratiti na naše tv ekrane kako bi krenula u nove avanture na ulicama Njujorka, sa ponovnim pokretanjem serije Sex and the City, "And Just Like That", pojavila se u pratnji svog supruga Matthew Brodericka.

Napravivši pletenicu u kosi, Sara je pratila trend sezone koji preferiraju mnoge poznate žene, poput kraljice Letizije, koje sa ponosom prihvataju svoje sede i promene kroz koje naše telo i lice prolaze tokom vremena. Čini se da je sedi koren kose postao sredstvo za osnaživanje žena, a ne sramota, kao nekada.

Ne znajući da li će zadržati isti izgled na setu serije, predstavljajući se svojim legendarnim likom, Parker ulazi na listu žena koje su pokazale da se ne boje vremena, već da ga pozdravljaju, kao i španska kraljica, ali i Salma Hayek koja je pre godinu dana tražila od svojih pratilaca da podrže sedi koren kose i ne plaše se starotsti i promena koje nam vreme donosi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group