Runi Mara čeka drugo dete sa Hoakinom Feniksom

Ova porodica nastavlja da raste!

Runi Mara pokazala je svoj zaobljen stomak na 74. Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu. Zvezda, koja je proslavila premijeru svog novog filma "La Cocina" , nosila je crnu haljinu bez bretela brenda Givenchy, ai, naravno, nisu svi gledali u haljinu, već u njen stomak!

Ovo će biti drugo dete za 38-godišnju Runi Maru i 49-godišnjeg Feniksa. Za prvu trudnoću glumice mediji su saznali u maju 2020, a u avgustu iste godine rodila je sina Rivera. Par je svom dečaku dao ime po Feniksovom pokojnom bratu, koji je umro od predoziranja drogom 1993. godine u 23. godini.

Par se upoznao na snimanju filma „Ona“ Spajka Džounza, ali su počeli da se zabavljaju tek nakon što su zajedno radili na drugom filmu. Dobitnik Oskara priznao je u oktobru 2019. da je u početku mislio da ga Mara prezire, a tek kasnije je shvatio da je zainteresovana, ali da je previše stidljiva.

„Ona je jedina devojka koju sam tražio na internetu. Bili smo samo prijatelji, e-mail prijatelji. "Nikada ovo nisam radio", priznao je glumac.

I Mara i Feniks su posvećeni vegani, a on je čak govorio o tome tokom svog govora na dodeli Oskara. Zvezda Džokera se nada da će i njegov sin nastaviti isto nasleđe. „Naravno, nadam se da će biti vegetarijanac, ali neću nametati svoja uverenja detetu. Mislim da to nije u redu. tako da neću ovekovečiti ovu laž, ali ga neću ni terati da bude vegan. Ja ću ga podržati. To je moj plan", rekao je Hoakin.

Vreme će pokazati!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group